Tyhjät kädet

Tyhjät kädet

Pekka Sjöblom

Romaanit & novellit

ePUB

366,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523393417

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.02.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Majakat ovat merenkululle hyvin tärkeitä laitoksia. Niiden toiminta on joko sen valtion tehtävä, tai sitten niiden yritysten, joiden osia majakassa on. Tällaisen osan huolto kuuluu sen valmistajalle.

Kun suomalainen asentaja saa tehtäväksee Austraaliassa sijaitsevan majakan huollon, sen piti olla nopeasti suoritettu, mutta kansainvälinen rikollisuus puuttui peliin. Kaapparit hylkäsivät hänet autiolle saarelle ilman mitään pelastumisen edellytyksiä.
Kirja "Paljain käsin" kertoo hänen tarinansa.
Pekka Sjöblom

Pekka Sjöblom

Kun kirjoitan jotan käsikirjoitusta ,niin usein käy siten että aihe loppuu kesken. Silloin on syytä sulkea teksti pöytälaatikkoonja miettiä joku uusi aihe. Toisinaan taas aiheesta ei tule loppua ja silloin on sitä jatkettava. Jos en niin tekisi, jatkaisin kuitenkin teeman käsittelyä edellenkin. On ilmeisesti hyvä laittaa tekstit valmiksi, kuin se että autoo niitä mielessään. Näin ainakin olen miettinyt.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite