Tuu sie niin mieki tuun!

Tuu sie niin mieki tuun!

Kirsi-Maria Hiltunen

Klassikot & runot

Kovakantinen

28 sivua

ISBN-13: 9789515684264

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.10.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaipuusta suvun juurille Karjalaan syntyi tämä valokuva-runokirja. Runoissa on kaihoa, lämpöä, eloa, toivoa, huumoriakin. Ne kertovat oman suvun historian tuntemisen tärkeydestä paitsi omalle elämälle myös laajemmalle ymmärrykselle. Karjala näyttäytyy runoissa esivanhempien rakkaana kotiseutuna sekä kaihon ja kaipauksen kotina. Sielukkaiden runojen kumppanina on kauniita, herkkiä valokuvia.
Kirsi-Maria Hiltunen

Kirsi-Maria Hiltunen

Kirsi-Maria Hiltunen on Siikajokivarressa Pohjois-Pohjanmaalla asuva blogisti, kirjoittaja, valokuvaaja, äiti ja puoliso. Kirsi-Marian äidin isä, ukko, kuten isoisää karjalaisittain kutsutaan, oli kotoisin Viipurin läänin Pyhäjärveltä. Äidin vanhemmat olivat tiiviisti mukana Karjalaseuran toiminnassa ja aktiivisuus on periytynyt Kirsi-Marialle, joka on Paavolan Karjalaseuran hallituksen jäsen ja seuran nettivastaava. Karjalaisiin juuriin liittyvä runokirja on Kirsi-Marian ensimmäinen julkaisu.

Eniten minua kiinnostaa tie -blogi

kesäkuuta 2018

Tuu sie niin mieki tuun! on mitaltaan lyhyt, pieni pirskahteleva runokokoelma, jonka teema on kirjoittajalleen tärkeä. Sen lukemisesta jää aurinkoinen, positiivinen olo.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite