Tutkimus ihmisestä

Tutkimus ihmisestä

Karatas Seura ry (Ed.)

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

198 sivua

ISBN-13: 9789528061847

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.02.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
28,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Helmi-maaliskuussa 1967 John G. Bennett järjesti seitsemän luennon sarjan. Luentosarjan tarkoituksena oli opettaa hänen pääteoksensa, The Dramatic Universe, pääkohdat sekä kokeilla Strukturaalisen viestinnän menetelmää. Kurssin sisältö kuvaa ihmisen näkymätöntä rakennetta ja puhuu "sellaisista ihmisluonnon puolista, joihin ei voida saada välitöntä kosketusta, ja tapahtumista, joita ei voida tutkia välittömällä tarkkailulla." Osallistujia pyydettiin vastaamaan kutakin luentoa koskeviin kysymyksiin käyttämällä ns. semanttista matriisia. Kurssi oli mahdollista suorittaa joko osallistumalla luennoille tai etäopintoina. Suomessa tämä kurssi järjestettiin 1970-luvulla kirjekurssina. Nyt Bennettin kurssin sisältö eli luennot, matriisit ja vastaukset, on koottu suomeksi tähän kirjaan.

"En väitä, että tällainen tutkimustapa on helppoa. On aina vaikeampaa ymmärtää kuin tietää. Mutta se riippuu teistä. Voitte työskennellä lujasti tai ottaa asian vaivattomasti. Eihän nyt ole kysymys mistään pätevyyskokeesta tavoitteena `tohtorin arvo ihmisluonnon tuntemisessa."

No authors available.

Karatas Seura ry

Karatas Seura ry (Ed.)

Karatas-Seura edistää ja tukee G. I. Gurdjieffin opetukseen liittyvää Työtä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa tiedotus-, tutkimus- ja julkaisutoimintaa, järjestää seminaareja ja muita tilaisuuksia, pitää yhteyttä toimintansa tarkoitusta sivuaviin henkilöihin ja järjestöihin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Karatas-Seura ylläpitää Gurdjieff.fi -verkkojulkaisua.

Seuralla on vuosikymmenten mittainen vaiherikas historia ja se on monin eri tavoin edistänyt Gurdjieffin Työn kehittymistä Suomessa. Karatas-Seuran toiminta hengittää ja elää ajassa. Se on traditiota kunnioittavaa ja samalla nykyaikaista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite