Tuskasta nousee aamu

Tuskasta nousee aamu

Hengellisen auktoriteetin suorittama seksuaalinen, taloudellinen, emotionaalinen ja sosiaalinen hyväksikäyttö, sekä siitä selviytyminen

Marjo Ojalammi, Elena Lindström

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

738,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526941523

Kustantaja: Bona Anima

Julkaistu: 23.03.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elenan tarina ja sen analyysi. Tietokirja henkisen ja hengellisen väkivallan muodosta, joka on erittäin kätkeytyvää eli siitä tiedetään hyvin vähän.

Kyseessä on uskonnollisen auktoriteetin käyttämä hengellinen väkivalta vaikutuspiirisssään olevaa aikuista ihmistä kohtaan. Tämä voi johtaa monimuotoiseen hyväksikäytttöön, myös seksuaaliseen.

Ilmiöllä ei ole täsmällistä suomenkielistä termiä. Tässä teoksessa käytetään sanaa kietominen. Hengellinen ja spirituaalinen ulottuvuus mahdollistaa hyväksikäyttäjälle hallinnan ja vallan mahdollisuuden, jota muissa henkisen ja seksuaalisen hyväksikäytön muodoissa ei ole.

Vaikka uhri on aikuinen, hänen on erittäin vaikea huomata sitä tosiseikkaa, että suhde, johon hän on ajautunut, ei ole kahden tasaveroisen aikuisen rakkaus- ja kumppanuussuhde.

Kietominen (tai viettely) toimii pääpiirteissään kuin grooming, eli lasten houkuttelu aikuisen seksuaalisiin tarpeisiin netin kautta. Aikuinen ihminen kiedotaan hengellisessä kontekstissa taitavasti manipuloiden.
Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi on koulutukseltaan teologian maisteri, joka toimii nykyään paitsi kirjailijana ja kustantajana myös terapiatyössä omassa Bona Anima -yrityksessään.

Teokset: Romaani, Nokinen sydän - Kirje isälle, Reuna Oy, 2017.
Runokokoelma, Ikäväni jokena virtaa, Mediapinta Oy, 2017..
Runokokoelma, Sinun osaksesi tuli sininen lähtö,
Mediapinta Oy, 2018.
Tietoteos, Elävän leski - Kun psykoosi hautaa rakastetun,
Reuna Oy, 2018.
Historiallinen romaani, Sykupolvien sielujen sinfonia -
Wanhan klaffipiirongin muistelmat, Bona Anima, 2019.
Lasten akvarellikuvitettu kirja, Kirkkosiilit
jumalanpalveluksessa, Bona Anima, 2019.

Elena Lindström

Elena Lindström

Elena Lindström on kirjailijanimi, jonka taakse kätkeytyy monipuolisesti lahjakas nainen, puoliso ja äiti, joka on toiminut monella sektorilla sekä yrityselämässä että julkisella puolella. Nykyään hän työskentelee tutkijatohtorina suomalaisessa yliopistossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite