Tuskasta nousee aamu

Tuskasta nousee aamu

Hengellisen auktoriteetin suorittama seksuaalinen, taloudellinen, emotionaalinen ja sosiaalinen hyväksikäyttö, sekä siitä selviytyminen

Marjo Ojalammi, Elena Lindström

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

228 sivua

ISBN-13: 9789526941516

Kustantaja: Bona Anima

Julkaistu: 18.03.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elenan tarina ja sen analyysi.Tietokirja henkisen ja hengellisen väkivallan muodosta, joka on erittäin kätkeytyvää eli siitä tiedetään hyvin vähän.

Kyseessä on uskonnollisen auktoriteetin käyttämä hengellinen väkivalta vaikutuspiirissään olevaa aikuista ihmistä kohtaan. Tämä voi johtaa monimuotoiseen hyväksikäyttöön, myös seksuaaliseen.

Ilmiöllä ei ole täsmällistä suomenkielistä termiä. Tässä teoksessa käytetään sanaa kietominen. Hengellinen ja spirituaalinen ulottuvuus mahdollistaa hyväksikäyttäjälle hallinnan ja vallan mahdollisuuden, jota muissa henkisen ja seksuaalisen hyväksikäytön muodoissa ei ole.

Vaikka uhri on aikuinen, hänen on erittäin vaikea huomata sitä tosiseikkaa, että suhde, johon hän on ajautunut, ei ole kahden tasaveroisen aikuisen rakkaus- ja kumppanuussuhde.

Kietominen (tai viettely) toimii pääpiirteissään niin kuin grooming, eli lasten houkuttelu aikuisen seksuaalisiin tarpeisiin netin kautta. Aikuinen kiedotaan hengellisessä kontekstissa taitavasti manipuloiden.
Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi on koulutukseltaan teologian maisteri, joka on kirjoittanut useita teoksia. Tällä hetkellä hän toimii sekä kirjailijana että kustantajana. Lisäksi hän toimii terapeuttina omassa, Bona Anima, yrityksessään.

Elena Lindström

Elena Lindström

Elena Lindström on kirjailijanimi, jonka taakse kätkeytyy keski-ikäinen monipuolisesti lahjakas nainen, puoliso ja äiti, joka on toiminut monella sektorilla sekä yrityselämässä että julkisella puolella. Nykyään hän toimii tutkijatohtorina suomalaisessa yliopistossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite