Turva Jumalassa

Turva Jumalassa

Marjo Lehikoinen

Romaanit & novellit

ePUB

11,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058076

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Turva Jumalassa -kirja on tavallisen ihmisen kertomus elävästä elämästä. Kirjoittajan oma henkilökohtainen todistus Jumalan rakkaudesta ja elämän uskomisesta Isän käteen. Kirjan tarina ei ole korulauseilla koristeltu pilvilinnastoori, vaan aito ja rehellinen syviin vesiin sukeltava löytöretki todellisen elämän ja armon lähteelle. Sujuva ja helppolukuinen teksti on vahvasti sidottu Jumalan sanaan ja turvallista luettavaa jokaiselle. Kirjan sivuilla nuori pullantuoksuinen äiti kasvaa tuoreeksi isoäidiksi, jolla on paljon jaettavaa jälkipolville. Runsas kuvitus tekee lukukokemuksesta elävän ja monella tavalla nautittavan. Sanaa voi ammentaa pienissä erissä tai kerralla kauhoen. Ihan miten kukin haluaa!
Marjo Lehikoinen

Marjo Lehikoinen

Marjo Lehikoinen (1968) on varhaiskasvatuksen ammattilainen, äidillinen rinnalla kulkija ja rukoilija. Hän jakaa elämänsä ahjoissa siunaantunutta ymmärrystä kanssamatkaajille rohkeasti ja pohjalaiseen tyyliin sopivan selkeästi. Ilosanoman kertominen Jeesuksesta on Marjon sydämen asia!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite