Tupakkaa ostamassa

Tupakkaa ostamassa

Ville Ketola

Romaanit & novellit

ePUB

291,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528004004

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.07.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
0,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tupakkaa ostamassa on tarina herraseurueen illanvietosta. Kolme kaverusta saapuu neljännen luo rauhalliselle maatilalle, ja illan kuluessa miehet tarinoivat, saunovat ja grillaavat. Puheenaiheet käsittelevät miehenä olemisen ongelmia, talouselämää, politiikkaa, modernin maailman kummallisia ilmiöitä ja myös noloja tilanteita joihin ystävykset ovat vuosien mittaan joutuneet. Iltayöllä seurue käy läheisessä kirkonkylässä ostamassa tupakkaa militariahenkisiä ajoneuvoja keräilevän illan isännän panssarivaunulla. Ristiretken jälkeen saunominen ja tarinointi jatkuu entistä hurjemmalla tahdilla, ja jopa paikalle tapahtumia selvittämään tulleet poliisit puhutaan ympäri.

Tarina on sävyltään ymmärtävä, lämminhenkinen ja toivoakseni myös sofistikoitunut mutta samalla analyyttisen ilkeilevä. Lyhyesti luonnehdittuna nolojen tilanteiden mies kohtaa lampaansyöjät.
Ville Ketola

Ville Ketola

Olen jo jonkun verran elämää nähnyt pitkän linjan kirjallisuusharrastaja kehä kolmosen pohjoispuolelta. Voitin JH Erkon novellikilpailun 1996, mutta sen jälkeen näkyvät kirjalliset aktiviteetit ovat olleet vähissä. Tämän teoksen myötä tavoitteenani on yksinkertaisesti saavuttaa mahdollisimman laajalti lukijoita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite