Tuntematon insinööri

Tuntematon insinööri

Orvosta Nokian kautta oman elämän pomoksi

Kalle Nevala

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

326 sivua

ISBN-13: 9789528049777

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hulivili-isäni ansiosta tulin tähän maailmaan. Iltatähtenä, joka jäi orvoksi 12 vuotiaana.
Luokalleni sattui kiusaaja, mutta onneksi luonteeni ei antanut periksi. Sisulla opettelin tarvittavat taidot ja koulutuksen vaikka opinto-ohjaaja epäili kykyäni puhua englantia ohjaten minut ammattikouluun. Päädyin Nokian matkapuhelimille avainprojektien keskiöön ja start-up maailmaan perustamaan uutta miljardin firmaa.
En ole nähnyt näin viihdyttävää ja avointa kirjaa Nokian matkapuhelimien vaikeuksista tekijätasolla. Kirja on vaikuttava kasvutarina ankarasta lapsuudesta Nokian matkapuhelimien kautta yrittäjyydessä ja omassa elämässä menestymiseen.
Sisarpuoleni Maijan mukaan kirja voisi olla aikakauteni insinöörien tunteiden tulkitsija ja toimia jopa oppimateriaalina insinöörin työn henkisen puolen käsittelemiseen. Sen verran avoimesti omista tunteistani ja tilanteistani puhun. Hiljaisten, projekteissa puurtavien insinöörien, jotka eivät juuri pukahda ja asioita kyseenalaista. Isoisän saarnaajan vereni sai minut niistä asioista kuitenkin puhumaan, ja Pohjanmaalta tuleva isäni täydensi minusta sen verran vauhdikkaan, että tähän kirjaan on tullut aimo annos tarinoita kerrottavaksi. Tyylillä ja huumorintajulla, joka on Maijan mukaan ominaista isäni suvun miehille.
Aloitin kirjan kirjoittamisen keväällä 2020, kun Korona alkoi Suomessa ja ympäri maailmaa. Silloin ei tiedetty mihin se tulee johtamaan, ja kuinka paljon se vaikuttaa meidän kaikkien elämään.
Kirjan alussa en tiennyt minäkään, miksi olen tähän maailmaan päätynyt. Nyt kuitenkin tiedän. Olen kääntänyt heikkoudet ja hankaluudet vahvuuksiksi. Negatiiviset tunteet positiiviseksi elämäksi. Mahdollisuudet olen käyttänyt. Paljon olen pettynyt ja itkenyt. Mitään en vaihtaisi pois. Toivon, että sinäkin opit minkälainen vahvuus meidän kaikkien sisällä on 'kuin isällä' (Cheek, Timantit on ikuisia), jos sen vain valjastamme ja käytämme. Kukin omalla itselle sopivalla tyylillään.
Kalle Nevala

Kalle Nevala

Kalle Nevala on 43 vuotias Diplomi-Insinööri, Vihreä Älyenergia Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.
Hän tykkää kehittää uusia tuotteita ja palveluita.
Vielä enemmän hän pitää kalastuksesta ja off-piste laskettelusta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite