Tunteiden sanelemaa

Tunteiden sanelemaa

Miranda Tirri

Romaanit & novellit

ePUB

2,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789522866905

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kukapa nainen ei joskus olisi joutunut kiroamaan miehiä hornan tuuttiin? Janinalla se tuntuu olevan jokapäiväistä puuhaa hänen hypähdellessään vauhdikkaasti tilanteesta toiseen. Nyt on tinki todellakin tullut täyteen ja reipas partioelämä saa luvan laittaa stopin miesten perässä juoksentelulle!

Näinhän Janina päättää, mutta kuinka kauan tämä lupaus sitten pitää kun kuvioissa sattuukin pyörimään riuskaotteinen ja leveäharteinen lippukunnanjohtaja. Ja kun kaiken kukkuraksi ajatuksenjuoksua änkeää häiritsemään vielä toinenkin mies, ei ole enää päivääkään ilman tunteiden kuohahtelua.

Tunteet ja järki käyvät kovaa kädenvääntöä tuon temperamenttisen nuoren naisen maailmassa, jossa miehet saavat vuoroon kenkää ja vuoroon otetaan avosylin vastaan.
Miranda Tirri

Miranda Tirri

Miten minusta tuli kirjailija?:
Olen aina halunnut tulla isona kirjailijaksi. Joskus halusin myös astronautiksi, salaiseksi agentiksi tai tutkimusmatkailijaksi. Mutta tajusin että kirjailijana veisin koko potin. Kirjailijana voisin olla kaikkea tuota ja vieläpä yhtä aikaa! Kirjoittaisin siitä kuinka yhdistyneiden aurinkokuntien salainen palvelu (YASP) lähettää minut tutkimusmatkalle kaukaiseen galaksiin, ja kuinka satun rakastumaan vakoiluni kohteena olevaan galaktisen avaruuslaivaston komentajaan!
Ja kuitenkin, päädyn kirjoittamaan ihan tavallisesta nuoresta naisesta joka kamppailee ihan tavallisten maanpäällisten ongelmien parissa ja antaa ihan tavallisten nuorten miesten sekoittaa päänsä. Tavallinen elämä kun on tarua ihmeellisempää! ;)

Lukijoilleni lupaan paljon hymyä ja hölmöjä naurun hörähdyksiä (joiden ansiosta kukaan ei änkeä bussissa viereesi istumaan), samaistumisen tunnetta ja myötäelämistä, kenties jopa terapeuttista tukea huomatessasi ettet ole ainoa jonka pään ja elämän vastakkainen sukupuoli laittaa mullin mallin. Toisin sanoen lupaan piristäviä lukuhetkiä! :)

Mitä ja kenelle kirjoitan?:
Kirjani sopivat kaikenikäisille romantiikan ja huumorinjanoisille lukijoille. Kaikkein helpointa kirjojeni päähenkilöhahmoon samaistuminen on nuorille sinkkunaisille, jotka tietävät mitä tepposia tunteet voivat saada aikaan. Sinkkumiestä taas saattaa kiinnostaa tietää millaisia tunteita ja ajatuksia miehiset hormonit (ehkäpä juuri sinun?) saavat aikaan nuoren naisen mielessä ;)

Kuka olen?:
Olen viihdekirjailija. Suhtaudun asioihin positiivisesti ja haluan jakaa hyvää oloa ympärilleni. Omista kokemuksista voi aina ottaa opikseen, vaikka sitten kantapään kautta, ja parhaimmassa tapauksessa lukijan kantapää näin ollen säästyy. Olen kiinnostunut aivan kaikesta paitsi pitsin nypläyksestä (koska hermorakenteeni on enemmänkin suuntautunut painonnostorautojen nypläykseen) ja housujen prässäämisestä (monta rautaa kyllä tulessa mutta silitysrautaa en kerta kaikkiaan hallitse). Olen ulospäin suuntautunut (ihmiset ympärilläni kiinnostavat) ja puhelias (tiedän, puhun päälle!), mutta onneksesi en pääse keskeyttämään lukuelämystäsi jatkuvalla puhetulvallani vaan annan sinun nautiskella tekstiä omaan tahtiisi.

Faktaa:
Synt. 1989
Sisaruksia: 4
Siviilisääty: Sinkku, kunnes toisin todistetaan

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite