Tunne Hevonen

Tunne Hevonen

Opas hevosen kokemusmaailman ymmärtämiseen

Marianne Männistö (Ed.)

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

610,2 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528002550

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.05.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa puhutaan syvällisellä tasolla hevosen ja ihmisen välisistä tuntemuksista ja ajatuksista.
Tarkoituksena on ymmärtää hevosen hyvinvointia selkeämmin nähden maailman enemmän sellaisena, millaisena hevonen sen kokee. Testaamalla itse kirjassa tuotuja harjoituksia ja toimenpiteitä hevosesi kanssa voit huomata suhteessanne uudenlaista kehitystä. Kaikki tieto ja teksti on ammennettu puhtaasta rakkaudesta hevosiin ja vilpittömästä mielenkiinnosta ja tarpeesta parantaa ihmisten suhdetta näihin herkkiin olentoihin.
Halutessamme parantaa suhdetta hevoseen, emme voi sanoa sille, että sen pitää muuttua. Meidän itse pitää muuttua ja siten nähdä hevosemme eri tavalla. Kun muutamme tavan, jolla ajattelemme hevosta, hevonen silmiemme edessä muuttuu.
Vaikka kirja koskee hevosen kokemusmaailman ymmärtämistä, se koskee vielä enemmän meitä ihmisiä. Me ihmiset voimme vaikuttaa hevosen toimintatapoihin ja jopa ajatteluun todella paljon. Kysymys ei ole ensisijaisesti siitä, mitä teemme hevosen kanssa vaan ennemminkin siitä, mitä työtä olemme valmiit tekemään itsemme kanssa. Avain hevosen ymmärtämiseen on suhteessamme meidän omaan itseemme ja sitä kautta hevoseen.

No authors available.

Marianne Männistö

Marianne Männistö (Ed.)

Kirjan kirjoittaja on opiskellut kymmenen vuotta itsensä kehittämistä monien opettajien opetuksessa. Hän on käynyt läpi monia NLP- ja mindfullness koulutuksia, joiden opeista tämän kirjan harjoitukset ja tieto on suurimmaksi osaksi ammennettu. Hevosten kanssa kirjoittaja on työskennellyt yli 20 vuotta. Erilaisilla ihmisille suunnatulla mindfullness tekniikoilla voi saada hyvin mielenkiintoisia tuloksia aikaan, kun niitä soveltaa hevosiin. Tämän kirjan tekniikat ovat monien hevosten kanssa testattuja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite