Tunkio

Tunkio

Markku Mäkelä

Romaanit & novellit

ePUB

48,1 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789524989619

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.12.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjaan on koottu yli 300 Markku Mäkelän pilapiirrosta kolmelta eri vuosikymmeneltä. Kaikki piirrokset on alun perin tehty kuvaristikoiden pääkuviksi, mutta ne toimivat yhtä lailla myös itsenäisinä pilapiirroksina.
Markku Mäkelä

Markku Mäkelä

Markku Mäkelä (s. 1959) on Liedossa asuva itseoppinut pilapiirtäjä. Hän aloitti ristikoiden kuvittamisen jo 1980–luvulla vielä Turun telakalla työskennellessään, mutta siirtyi kokopäiväiseksi freelance –kuvittajaksi jo 90–luvun alkupuolella. Mäkelä tunnetaan edelleen ehkä parhaiten nimenomaan ristikoiden kuvittajana, vaikka hän tekee myös paljon muita kuvitustöitä. Mäkelän kuvittamia ristikoita julkaistaan esimerkiksi Apuristikot –lehdessä, Turun Sanomien viikkoliitteessä sekä 7 päivää –lehdessä.
Markku Mäkelän tavaramerkkeinä ovat humoristiset vihjekuvat sekä pääkuvat, jotka toimivat myös itsenäisinä pilapiirroksina. Aiheet ja ideat kuviinsa Markku ammentaa pääasiassa omasta ja lähipiirin elämästä sekä kuulemistaan jutuista. Huumori syntyy ripauksesta liioittelua ja asiayhteyksien sekoittamista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite