Tulitanssija

Tulitanssija

Heta Hiltunen

Romaanit & novellit

ePUB

49,5 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528003939

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.07.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nuori ja hajamielinen, tietämättään Kaupungin sekopään mainetta kantava Kevin joutuu kiskotuksi karuun ja kylmään ulkomaailmaan, jossa pätevät hänelle täysin tuntemattomat luonnonlait. Pian hän huomaa sotkeutuneensa oman ymmärryksensä ylittävään tapahtumaketjuun, joka on syöksevä hänen koko maailmansa tuhoon. Samaan aikaan Kaupunki käy läpi lopullisen muutoksen, josta selviytyäkseen on kyettävä äärimmäisiin tekoihin.
Jokainen joutuu huomaamaan, ettei perääntyä voi, eikä pakoon pääse. Sillä juoksit kuinka kovaa tahansa, menneisyydellesi et voi kääntää selkääsi ja kohtalosi odottaa nurkan takana.

Tulitanssija on usean hahmon näkökulmasta kerrottu tarina sodasta ja sitä edeltävistä tapahtumista. Se käsittelee syitä henkilöiden käytöksen takana ja näyttää, ettei kaikki ole niin mustavalkoista ja helposti ymmärrettävää kuin voisi luulla.
Heta Hiltunen

Heta Hiltunen

Heta Hiltunen (s. 2001) opiskelee helsinkiläisessä lukiossa. Tulitanssija on hänen ensimmäinen romaaninsa. Kirjoittamisen lisäksi hän harrastaa kuvataiteita ja on kuvittanut Tulitanssijan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite