Tsaarin kenraalin saappaanjäljissä
Suosittu

Tsaarin kenraalin saappaanjäljissä

Lauri Jalkanen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

8,3 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522867155

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.07.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
20,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pietarissa syntynyt Pjotr Ivanoff (1868–1937) eli poikkeuksellisen mielenkiintoisen elämän. Tsaarille uskollisena pysynyt seikkailunhaluinen Ivanoff palveli Pietarissa Keisarillisessa Henkivartiokaartissa, kunnes sai 1910-luvun alussa määräyksen perustaa venäläinen kasarmi Tampereelle.
Ivanoff marssi ensimmäiseen maailmansotaan rykmentin komentajana ja palasi Tampereelle vuonna 1917 Pyhän Yrjön Ristillä palkittuna. Kenraalimajuri Ivanoff jäi tuntemattomaksi Suomessa, koska hänen oli punaisten uhan takia pidettävä matalaa profiilia.
Ivanoffia ja hänen perhettään kuljetetaan kirjassa läpi 1800-luvun lopun ja 1910-luvun alun kukoistavan Pietarin, venäjänaikaisen Tampereen ja maailmansodan rintamien sekä kuvataan elämää venäläisenä siviilinä Tampereella kansalaissodan aikoihin.
Historiallisen tiedon ohella aineistoa etsittäessä on hyödynnetty hyväksi havaittuja menetelmiä ja lähteitä, joilla nykyvenäjältä on mahdollista löytää tietoa menneiltä vuosisadoilta.
Lauri Jalkanen

Lauri Jalkanen

Tsaarin kenraalin saappaanjäljissä

Vapaussoturi

helmikuuta 2016

Joka tapauksessa kyseessä on mielenkiintoinen elämäkerta, kertomuksen taustana tsaarin Venäjä, maailmansota ja vallankumouksen myrskyt.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite