Totuuden Torvi

Totuuden Torvi

Yhden suomalaisen naisen elämäntarina

Sari Turunen

Romaanit & novellit

ePUB

519,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523390942

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.02.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja kertoo kovan elämäntarinan elämästä ennen ja nyt. Kirjan ensimmäinen osa: yhden suomalaisen naisen elämäntarina on vain pintaraapaisu ja hiukan pintaa syvemmälle menevä kertomus kirjailijan eri elämänvaiheista, koetuista asioista elämässä, ihmissuhteista, rakkaudesta, uskosta, toivosta, menetyksestä, petetyksi tulemisesta, yliluonnollisuudesta, erilaisuudesta, ajatuksista, oivalluksista, näkemyksistä ja mielipiteistä.

Kirjailija aloitti kirjan, koska hän halusi auttaa muita vastaavia kokeneita, jotka ovat jääneet kiinni menneisyytensä vangiksi tai miettivät mahdollisuutta selviytyä menneisyyden haamuista. Samaan aikaan kirja on vertaistuki juuri tällä hetkellä eri elämäntilanteissa eläville ihmisille, joilla elämä ei ole helppoa. Kirja sopii kaikille, sillä kirja monipuolisuudeltaan antaa paljon ajatuksia, ehkä toivalluksia ja toivon mukaan ahaa-elämyksiä.

Kirjailija on suunnitellut kirjalle jatko-osaa, joka menee pintaa syvemmälle käsitellen myös yhteiskunnallisia asioita, asioita, jotka koskettavat kaikkia ja kaikkea. Totuuksia asioista, joita kukaan ei ole osannut edes ajatella, niitä, joita on haluttu aina pitää piilossa kaikilta.
Sari Turunen

Sari Turunen

Sari Turunen on vuonna 1983 syntynyt nainen. Kovan elämänkoulun käynyt tällä hetkellä kolmen lapsen äiti ja vaimo, joka menetettyään läheisen ihmisen päätti, että omasta elämästä on otettava ohjat.
Kirjan julkaistuaan Sari Turusen elämässä on tullut fyysisiä haasteita, joiden takia on elämänmuutoksia tapahtunut. Näistä Turunen kirjoittaa myös seuraavassa kirjassaan. Haasteita Turusen elämästä ei ole siis puuttunut ja kapuloita elämänrattaissa on ollut normaalia enemmän, mitä yhdelle ihmiselle voisi kuvitella tulevan. Miten tällaisesta kaikesta voikaan selvitä? Turusen elämänasenne on ollut se kantava voima, joka on vienyt läpi tuulten ja tuiskujen. Sari Turusellä on omien sanojensa mukaan lahja, useat kutsuvat yliluonnollisiksi kyvyiksi. Turunen pystyy näkemään, kuulemaan ja aistimaan edesmenneiden ihmisten henget, taruolennoiksi ja henkimaailman olennoiksi kutsuttuja enkeleitä ynnä muita. Turusella on kyky kommunikoida henkimaailman kanssa. Turunen kertoo kirjassaan mm. omista menneistä elämistään ihmisenä maanpäällä ja hänellä on kyky nähdä myös muille ihmisille menneistä elämistä. Turusella on kyky puhdistaa koteja ei-toivotuista vieraista, joita kummituksiksikin usein kutsutaan. Turunen on auttanut elämän aikanaan jo useita ihmisiä kyvyillään. Hänellä on kyvyissään parantajan lahja ja Turunen on saanut mm. avohaavoja, migreeneitä, unettomuutta ja lapsen epilepsiaakin parannettua. Monet sanovat Turusen käsien kosketuksen olevan maaginen ja tuntuvan uskomattomalta. Moni haluaakin usein Turusen luokse energiahoitoon. Turunen kuuluu myös heihin, joilla on myös yhteys niin kutsuttuun ulkoavaruuteen, universumiksikin jotkut tahot sitä kutsuvat. Turunen on silti tavallinen ihminen ja elää normaalin ihmisen elämää yhdessä perheensä kanssa. Haastavaa siitä tekee tämän hetkinen elämäntilanne oman fyysisen sairastelunsa vuoksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite