Totuuden henki

Totuuden henki

Ihmisen tasapainoinen kehitys

Pauli Liikala

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

264 sivua

ISBN-13: 9789522866615

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.07.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vastikään eläkkeelle jäänyt liikkeenjohdon konsultti Pauli Liikala kertoo kirjassaan elämänsä tarinoita. Keskeisenä teemana on ihmisen tasapainoinen kehitys lapsuudesta eläkevuosiin saakka. Pauli kertoo miten hän on kasvanut ja kehittynyt neljällä keskeisellä osa-alueella, jotka ovat pää, kroppa, sydän ja sielu. Tarinoihin kietoutuvat myös hänen edesmenneet sukulaisensa, joihin Pauli on ollut yhteydessä tämän kirjan kirjoitusprosessin aikana.

Kirjan syntyvaiheessa Paulin kuollut isoisä ilmestyi tunnekehoterapiassa ja kertoi, että Paulin pitää kirjoittaa kirja ja että hän auttaa kirjan kirjoittamisessa. Seuraavalla viikolla selvänäköinen henkilö kertoi Paulilla olevan useita henkioppaita, jotka haluavat Paulin kirjoittavan kirjan ihmisen henkisestä kehityksestä ja kasvusta. Tämä henkilö kertoi, että kun Pauli alkaa meditoida, niin hän saa paremman yhteyden henkimaailman oppaisiin ja häntä autetaan koko kirjan kirjoittamis- ja julkaisuprosessin ajan.

Meditointisuositus on toiminut hyvin ja voitte lukea kirjasta mielenkiintoisia kokemuksia, joita Paulilla on ollut erilaisissa yhteyksissä henkimaailman edustajiin ja omiin kuolleisiin sukulaisiinsa sekä edellisiin elämiinsä.

Kirja jakautuu kolmeen osaan, joissa Pauli kertoo ensiksi suku- ja perhehistoriansa. Toisessa osassa Pauli kertoo 40 vuoden työuransa kokemuksia Nokiassa, Valiossa ja Fujitsussa. Kolmannen osan muodostaa Paulin kokemukset henkimaailmasta.
Pauli Liikala

Pauli Liikala

Pauli Liikala on eläkkeellä oleva Kauppatieteiden masteri. 40 vuoden työuran jälken hän on krjoittanut tätä ennen kolme kirjaa.

Ensimmäinen niistä -Totuuden henki, Ihmisen tasapainoinen kehitys - käsittelee hänen suku-. perhe ja työhistoriaansa ja hänen ensimmäisiä omakohtaisia henkisiä kokemuksiaan.

Toinen kirja Viisas Karhu, Uudelleensyntynyt heimoni, käsittelee jälleensyntymää. Keskeinen kuvaus liittyy Paulin elämään pienen apassiheimon päällikkönä nimeltään Viisas Karhu. Mukana on myös lyhyitä kuvauksia Paulin muista entisistä elämistä, joissa on ollut mukana myös muita apassiheimon jäseniä. Mukana on myös kuvaus, miten keskenmenon kohdannut sielu syntyy uudestaan läheiselle uudelleeninkarnoituneelle apassiheimon jäsenelle.

Kolmas kirja Paulin oppivuodet, Henkimaailman oppeja ja oivalluksiani on jatko-osa kirjalle Viisas Karhu. Siinä kuvataan apassiheimon tapahtumien lisäksi Paulin muita entisiä elämiä kahden muun apassiheimon jäsenen kanssa.

Pauli on naimissa ja hänellä on vaimonsa kanssa kaksi aikuista poikaa ja kolme lastenlasta. Kirjoittamisen ohella Pauli on mukana yritys- ja yhdistystoiminnassa sekä vapaaehtoistyössä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu lukeminen, musiikin kuuntelu, penkkiurheilu ja kuntoilu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite