Tosielämän teatteria
Uutuus

Tosielämän teatteria

Atte Mallenius

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

747,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528073802

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 07.05.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Tosielämän teatteria" kuljettaa lukijan hengästyttävälle matkalle läpi vuosien 2020-2023, kertoen moniulotteisen tarinan koronapandemian aikakaudesta. Kirjan sivuilla lukija sukeltaa syvälle tapahtumien maailmaan, missä draama ja todellisuus sekoittuvat ainutlaatuisella tavalla. Teos ei pelkästään raportoi faktoja ja tilastoja, vaan se luo näyttämön, jossa poliittiset pelit, terveyskriisit ja salailu ovat pääosassa.

Kirjan kerronta on kuin teatteriesitys, joka viihdyttää ja jännittää samalla kun se valaisee monimutkaisia tapahtumia. Lukija tempautuu mukaan psykologiseen matkaan, missä valon ja varjon väliset taistelut heijastuvat ihmisten arkeen ja päätöksentekoon. Vaikka aihe on vakava, kirja on kirjoitettu viihdyttävästi ja eloisasti, tehden vaikeasta aiheesta helposti lähestyttävän ja kiinnostavan.

"Tosielämän teatteria" ei jää pelkkään pintaraapaisuun, vaan se sukeltaa syvemmälle tapahtumien taustoihin, psykologiaan ja illuusioihin, joita meihin on kohdistettu. Se herättää kysymyksiä siitä, mitä totuus todella on ja miten voimme erottaa sen valheesta. Kirjan avulla lukija saa työkaluja kriittiseen ajatteluun ja omien valintojen tekemiseen vaikeina aikoina.
Atte Mallenius

Atte Mallenius

Arvostettu totuudenpuhuja ja tietokirjailija, Atte Mallenius, on kirjan "Tosielämän teatteria" luoja ja voima. Hän on henkistynyt lento- ja avaruustekniikan diplomi-insinööri, jonka rohkeus kyseenalaistaa vallitsevia käsityksiä ja kaivautua syvälle poliittisen ja terveydenhuollon järjestelmien salaisuuksiin on tehnyt hänestä merkittävän äänen nykypäivän kirjallisuudessa.

Malleniuksen aiemmat teokset ovat saaneet laajaa tunnustusta niiden objektiivisuudesta ja perusteellisuudesta. Hän on sitoutunut tarjoamaan lukijoilleen puolueettoman näkökulman ja herättämään ajatuksia teoksillaan, jotka eivät pelkää kyseenalaistaa valtarakenteita ja perinteisiä ajattelumalleja.

"Tosielämän teatteria" ei ole poikkeus Malleniuksen tuotannossa. Kirja on hänen viimeisin syvällinen sukelluksensa ajankohtaisiin ja kiisteltyihin aiheisiin. Malleniuksen taitava kynä ja analyyttinen ote tekevät kirjasta paitsi informatiivisen myös kiehtovan ja ajatuksia herättävän lukukokemuksen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite