Toivot. On.
Uutuus

Toivot. On.

Nina Reunanen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

276 sivua

ISBN-13: 9789528072201

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 18.04.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Toivot. On." koostuu monista eri tarinoista. Kohtalot ja hetket on salakuunneltu, eletty, lainattu tai luotu. Päähenkilön oma elämä kulkee tarinoiden rinnalla.
Rita elää yksin olematta yksinäinen, sillä joskus kuvatkin puhuvat. Hänen kotinsa on vanhassa mansardikattoisessa puutalossa, jonka toisessa päässä rähisee RaBa-niminen baari. Baarin omistaja, Rehtori, ei lyö jalkaansa ohuen seinän läpi, vaan tarjoilee naiselle hedelmiä sävy sävyyn.
Rita sairastuu parantumattomaan syöpään, ja huomaa tarvitsevansa suunnitelman.
"Minkä voimalla hän sitten jaksaisi loppuun? Kun päivät olivat luetut, kalutut ja kortilla, niitä osasi arvostaa uudella tavalla, sanottiin. Ehkä, mutta toisaalta, juuri vähää oli vaikeaa jaksaa. Vähässä oli jäljellä enää sakka. Se ei ollut entistä pitkää ja kirkasta juomaa, jolla oli voima humalluttaa."
Nina Reunanen

Nina Reunanen

Nina Reunasen (synt.1968) neljäs kirja on nimeltään "Toivot. On.". Kirja on syntynyt tilanteessa, jossa kirjailija on edennyt paniikista ja järkytyksestä jonkinasteiseen hyväksyntään ja tyyneyteen. Parantumaton syöpä ei ole Ninalle "fuck cancer", eikä hän ole "warrior".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite