Toimiva hevonen

Toimiva hevonen

- näin onnistut

Minna Tallberg

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

16,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526970301

Kustantaja: Kuuranmäen Oy

Julkaistu: 12.04.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Toimiva hevonen - näin onnistut nyt e-kirjana!

Minna Tallbergin kirjoittama ja kuvittama tietokirja on jokaisen hevosharrastajan ja -ammattilaisen opas hevosen mieleen, käyttäytymiseen ja oppimiseen. Selkeät harjoitusohjeet auttavat sinua opettamaan hevosta mm. suhtautumaan asioihin rohkeammin, rauhoittumaan yllättävissä tilanteissa, sekä suhtautumaan rennosti pistämiseen ja kengitykseen.

Runsaasti kuvitetussa kirjassa löytyy apua hevosen jännittymisen ja kivun tunnistamiseen mutta myös hevosen motivoimiseen ja työskentelyinnon parantamiseen.

Kirja ilmestyi painettuna huhtikuussa 2020 ja on saanut laajasti kiitosta selkeydestään ja uusimman tutkitun tiedon havainnollistamisestaan.

"Tallberg on perehtynyt asiaan laajasti, hänellä on intohimo jakaa tietoaan ja hän pyrkii kertomaan asiasta tarkkaan ja ymmärrettävästi. Pääosin kieli on varsin miellyttävää lukea, ja ohjeet ovat hyvin toteutettavia." (Hevosurheilu)

"Tallberg kertoo olevansa kiinnostunut nykyaikaisen tiedon yhdistämisestä jo olemassa olevaan hevoskulttuuriin. Toimiva hevonen -kirjan tyyli onkin rauhallinen ja perusteleva pikemminkin kuin julistava." (Hippos)
Minna Tallberg

Minna Tallberg

Kirjoittaja Minna Tallberg on hevostenkouluttaja ja valokuvaaja, jonka intohimo on modernien koulutusmenetelmien tuominen osaksi olemassa olevaa hevoskulttuuria. Hän on suosittu luennoitsija ja kouluttaja, joka on erikoistunut hevosten käyttäytymiseen, hyvinvointiin ja koululuttamiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite