Toden näköinen

Toden näköinen

Kari Kaukokari

Klassikot & runot

ePUB

408,6 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523397927

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.10.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maapallolla on tällä hetkellä yli 400 täysin kuollutta merialuetta. Itämeri on niistä suurin ja synkein. Sen huonoon tilaan on monia syitä, mutta niiden kaikkien takana on ihmisen ahneus ja ajattelemattomuus.

Eräs ajattelemattomuuden muoto ilmenee siinä tavassa, jolla rantoja rakennetaan ja niiden alkuperäiseen asuun suhtaudutaan. Luonnosta pyritään tekemään virheetön ikkunataulu - jos se on vähän vinossa, sen voi oikaista, ja jos siihen kyllästyy, sen voi myydä pois.

Tässä kirjassa on esitetty joitain mahdollisia muita ajatuksia ja tiloja, joita saaristossa liikkuvan ihmisen mielessä voi ja pitäisi syntyä.

kari.kaukokari@gmail.com
Kari Kaukokari

Kari Kaukokari

Kari Kaukokari on porilaissyntyisen, nykyään Turussa asuvan Mikko Peltomäen (s. 1964) kirjailijanimi. Esikoisteoksessaan Toden näköinen (2016) hän pyrki herättämään ihmisiä arvostamaan paitsi rantaluonnon kauneutta, myös pohtimaan meren saastumista, sen syitä ja seurauksia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite