Titaanien aika

Titaanien aika

Anssi Kullberg

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

691,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058533

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.08.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina kuolemattomuudesta on väistämättä tarina kuolevaisuudesta.

Miljoona vuotta tuntemamme Maan tuhon jälkeen ihmiskunta saa yllättäen uuden tilaisuuden, kun avaruudessa ajelehtiva muukalaislaji, titaanit, herättää heidät henkiin. Paitsi etteivät titaanit sittenkään liene muukalaisia.

Mikael Corvin on jatko-opiskelija keskieurooppalaisessa yliopistokaupungissa. Tyttöystävänsä Helenan kautta hän pääsee osalliseksi salaperäisen Instituutin työstä, jota johtaa futuristi ja filantrooppi Xavier Landorf. Ennen kuin Mikael kuitenkaan ehtii päästä nauttimaan vasta löydetystä onnestaan, hän kuolee polkupyöräonnettomuudessa. Hänkin saa kuitenkin uuden tilaisuuden.

Uusi elämä, tehtävä, kelluva paratiisi ja etäinen unelma saaresta. Tässä vaiheessa Mikaelin elämä menee kuitenkin jälleen raiteiltaan. Löytäessään saarensa hän saa samalla selville, ettei uusi maailma olekaan sitä, mitä hän oli luullut, eivätkä saaren asukkaat sitä, miltä ensin vaikuttivat. Lopulta Mikael saattaa löytää itsensäkin, mutta sen saavuttaakseen häntä odottaa suuri matka, joka tuntuu aina olevan vasta alussaan, kun jo uusi käänne vie hänet mukanaan.
Anssi Kullberg

Anssi Kullberg

Anssi Kullberg on Helsingissä syntynyt kirjailija ja virkamies, joka on asunut eri aikoina Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Pakistanissa, Syyriassa, Libanonissa, Etiopiassa, Afganistanissa, Ukrainassa ja Belgiassa. Hän on julkaissut aiemmin tietokirjoja kansallisista kysymyksistä ja poliittisesta väkivallasta. Titaanien aika on hänen ensimmäinen julkaistu romaaninsa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite