Tio anmärkningar

Tio anmärkningar

på vår tids kristenhet

Paul Washer

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789526511030

Kustantaja: Eklogé

Julkaistu: 31.05.2023

Kieli: ruotsi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
8,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
I denna tankeväckande predikan i bokform, tar förkunnaren Paul Washer en hård titt på tillståndet i den moderna kristendomen och identifierar tio betydande problem som han tror fördärvar Guds ära i församlingen. Från försummande av Bibeln och okunskap om Gud till obiblisk evangelieförkunnelse och avsaknad av församlingstukt utmanar dessa "anmärkningar" läsarna att ompröva sina övertygelser och värderingar och att överväga vad det verkligen innebär att vara kristna församlingar och leva ett kristet liv i den moderna världen.

Genom att hämta från teologiska insikter, exempel från Bibeln och väckelsehistorien samt personliga erfarenheter presenterar Paul Washer övertygande argument för varför dessa frågor är viktiga och vad som kan göras för att ta itu med dem. Hans tydliga, koncisa och alltid brutalt ärliga och ödmjukt rannsakande predikostil inbjuder åhörarna att hänga med honom i kampen med dessa komplexa och utmanande ämnen.

Tio anmärkningar på vår tids kristenhet är obligatorisk läsning för alla som vill förstå det aktuella tillståndet för kristendomen och engagera sig i meningsfull dialog om dess framtid.
Paul Washer

Paul Washer

Paul Washer tjänade som missionär i Peru under tio års tid, då han också grundade HeartCry Missionary Society för att stödja peruanska församlingsplanterare. Paul tjänar nu som en av arbetarna i HeartCry Missionary Society och organisationen stödjer missionärer över hela världen. Han och hans fru, Charo, har fyra barn: Ian, Evan, Rowan och Bronwyn.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite