Tilda ja Mauno

Tilda ja Mauno

Elina Taras-Vaulasvirta

Lastenkirjat

ePUB

7,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057338

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tilda ja Mauno kertoo kahden koululaisen elämästä, kavereista, koulusta. Koululaisen ilot ja surut nostavat välillä tunteet pintaan. Kukin luku sisältää tarinan, jossa ehtii tapahtua monia käänteitä, niin yllätyksiä kuin harmejakin.

Tildan ja Maunon kokemukset ja niistä nousevat tunteet valottuvat läheltä koettuna. Mitä tehdä, kun kaverit jättää, menettää lemmikin, joutuu pilkatuksi tai, jos kouluruoka ei millään maistuisi. Vaikeille asioille löytyy kuin löytyykin apu: Vili, luokan uusi oppilas sanoo ratkaisevan sanan Maunolle: -Tunteita ei voi pakastaa.
Vili auttaa Maunoa ja Tildaakin monissa hankalissa paikoissa. Lasten touhut ovat niin kivoja ja mukaansatempaavia, että heidän seurassaan ei aika käy pitkäksi, vaan toivoisi tarinan vain jatkuvan. Lasten keskinäisten suhteiden ja puheiden avulla pääsee mukaan lasten tärkeisiin juttuihin.

Kirjassa on 35 itsenäistä tarinaa. Tapahtumat sijoittuvat kaupungin keskustaan, laivamatkalle ja yksi kertomus maalle. Kirjan itsenäiset tarinat ovat kuvitettuja. Kirjassa on 188 sivua.
Elina Taras-Vaulasvirta

Elina Taras-Vaulasvirta

Elina Taras-Vaulasvirta on kirjoittanut aiemmin kaksi nukkekirjaa. Viimeisin Nukke tunteiden tulkki ja kertojan kaveri -kirjan idea on saada lapset nuken avulla kertomaan tunteistaan.

Elina Taras-Vaulasvirta on pitkän linjan pedagogi, joka on luonut ja käyttänyt paljon tekstejä oppilaiden sanallisen ilmaisun ja tunne-elämän rikastamiseen. Tekstien vastaanotto on ollut hyvin myönteistä. Hymy lasten huulilla on merkinnyt ilon löytymistä, uuden positiivisen kokemuksen saamista.

Tarinan avulla olen saanut nähdä, miten lapset ovat alkaneet loistaa ja iloita osaamisestaan. Lapselle oman tarinan löytäminen on oman itsensä löytämistä.
Luottamuksellisen hyvä ilmapiiri luo pohjan uskallukselle olla oma itsensä. Tilda ja Mauno-kirjan tarinat luovat juuri sitä jakamisen ja uskalluksen ilmapiiriä, jota lapsi janoaa. Kun joku on kertonut kokemuksistaan, voi itsekin alkaa kertoa. Tässä kirjassa lapsi saa äänen. Kirja auttaa jakamaan kokemuksia, ajatuksia ja tunteita. Elina Taras-Vaulasvirta on omakohtaisesti käynyt läpi oppimisvaikeuksien viidakon. Kaikesta selvitään ja humoristinen ilo tuo hauskuuden vaikeuksienkin keskelle.

Elina Taras-Vaulasvirta jatkaa kirjoittamistaan ja uusien nukkeprojektien luomista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite