Tiivistetty opas islamin perusasioista
Uutuus

Tiivistetty opas islamin perusasioista

Armeliaimman Palvelija

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

120 sivua

ISBN-13: 9789528051299

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 04.04.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä opas islamin perusasioista sopii erityisesti aloittelijalle, joka haluaa oppia islamin uskon perusteet tiivistettynä. Teoksen kautta oppii myös ymmärtämään paremmin muslimien maailmankuvaa, joten kirja sopii erinomaisesti myös muslimien elämästä kiinnostuneille tai vaikka muslimin tutulle tai läheiselle ei-muslimille yleissivistävänä lukukokemuksena.
Kirja sisältää islamin tärkeimpien aiheiden perusasiat lyhyesti käsiteltynä siteeraten joitakin Koraanin ja sunnan todisteita sekä luotettavien ja ammattitaitoisten oppineiden lausuntoja. Kirjan ymmärrys islamista perustuu alkuperäiseen Koraanin ja sunnan ymmärrykseen, joka saadaan selville aina Jumalan sanansaattajan seuralaisten sekä varhaisajan oppineiden ymmärrykseen palatessa. Kirja sisältää myös uudelle muslimille perusohjeet mm. sunnan mukaisten rukousten suorittamisesta.
Armeliaimman Palvelija

Armeliaimman Palvelija

Tämä suomalainen muslimikirjailija on kirjoittanut islamilaisia lastenkirjoja ja kääntää ja kokoaa myös aikuisille tekstejä islamin eri aiheista. Kirjailijan tavoite on jakaa Koraanin sekä profeetta Muhammadin kauniita opetuksia ja tuoda lähteineen esille, mitä islam todellisuudessa opettaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite