Tiimiakatemia - kuinka kasvaa tiimivalmentajaksi

Tiimiakatemia - kuinka kasvaa tiimivalmentajaksi

Timo Lehtonen

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

128 sivua

ISBN-13: 9789523393622

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.05.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ei enää koskaan yksin, sillä tiimissä tekeminen ja oppiminen on hauskempaa ja tehokkaampaa. Tietojen ja taitojen lisäksi kehitytään hyviksi tiimipelaajiksi, opitaan ymmärtämään erilaisuutta, sietämään kaaosta ja tekemään asioita yhdessä. Mitään suurta ei voi saavuttaa
yksin. Tähän uskovat myös kirjan nuoret opiskelijat, joiden perustama tiimi toimii Tiimiakatemialla. Tämä kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden seurata epämääräisen ryhmän kehittymistä aidoksi tiimiksi. Vuoden pituisella matkalla koetaan ilon ja masennuksen hetkiä. Kasvukivut vaivaavat, ja eteen tuleviin ongelmiin etsitään epätoivoisesti ratkaisuja. Lopulta syntyvät yhteiset pelisäännöt ja tavoitteet, joihin jokainen pystyy sitoutumaan. Tiimi löytää vuorensa, jolle kiivetä.

Tarinan kertoja on kokenut tiimivalmentaja, joka houkuttelee apuvalmentajakseen kokemattoman Tom Tirkkosen. Mestarin ja oppipojan välinen dialogi auttaa sinua ymmärtämään, miten tiimitoiminta saadaan käyntiin ja oppimisen arkkitehtuuri rakennetaan. Sinulle selviää tiimivalmennuksen salat. Kirja sisältää paljon aiheeseen liittyviä teorioita ja mallinnuksia. Niiden avulla pystyt hahmottelemaan oman tiimioppimisen pelikentän. Jos mielikuvitus ei tähän riitä, tarjolla on myös valmis TEOT eli Teen ja Opin Tiimissä - rautalankamallin.

Kirja on oiva innostuksen lähde uutta etsiville opettajille, yritysjohtajille ja tiimin vetäjille. Kirja pohjautuu suurimmaksi osaksi toritapahtumiin. Sivuilla seikkailevilla valmentajille ja tiimiläisillä on elävät esikuvansa, mutta kaikkien nimet on kuitenkin muutettu.
Timo Lehtonen

Timo Lehtonen

Timo Lehtonen eli Letim on yksi maailman kokeneimmista tiimivalmentajista ja toiminut tässä tehtävässä Tiimiakatemialla 20 vuotta. Uransa aikana hän on valmentanut 16 eri tiimiä. Hän on koulutukseltaan ekonomi, lisäksi hänellä on mediatuottamisen ja johtamisen ylempi amk-tutkinto.

Lehtonen on Tietokirjailijat ry:n jäsen ja julkaissut kolme kirjaa: Tiimiakatemia, kuinka kasvaa tiimiyrittäjäksi (2013), Ei enää koskaan yksin, teen ja opin tiimissä (2016), Digijalkakauppa, verkkokaupan ja kivijalkakaupan hybridi (syyskuu 2020).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite