Tiellä

Tiellä

Koreasta Australaasiaan

Elina Nuortie

Osa 3 tästä sarjasta

Matkailu & maantiede

ePUB

77,2 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789526826783

Kustantaja: Taskurapu

Julkaistu: 08.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maasturi hyppii ja pomppii, heiluu ja huojuu villisti. Se hakee omia ajolinjoja, hidastelee pehmeimmissä kohdissa ja ampaisee eteenpäin löydettyään jotain kiinteämpää renkaiden alle. Ajoura on vain yhden auton levyinen, mutta on pakko painaa vauhdilla eteenpäin, ettemme jää jumiin ultrapehmeään räikeän oranssiin kvartsihiekkaan. Ei olisi kiva jäädä jumiin korventavan kuumalle niemelle kauas kaikesta - myös kännykkäkentistä.

Tiellä - Koreasta Australaasiaan on houkuttava ja koukuttava kuvaus Australian ja Uuden-Seelannin autoreissuista sekä saarihyppelystä Indonesian, Filippiinien sekä Japanin pikkusaarten kautta Etelä-Koreaan ennen muuta luonnonihmeitä hämmästellen. Opuksesta löytyy runsain mitoin ideoita ja vinkkejä omien unelmamatkojen suunnitteluun ilman ainuttakaan maksettua mielipidettä.

Koreasta Australaasiaan on Tiellä-trilogian kolmas ja viimeinen osa. Ensimmäisessä osassa reissataan Siperian-Junalla Kiinaan ja sieltä Aasian läpi Indonesian Komodolle. Toisessa osassa suunnataan konttilaivalla Etelä-Amerikkaan ja jatketaan mantereen ympäri Väli-Amerikkaan sekä visiitille Alaskaan.
Elina Nuortie

Elina Nuortie

Elina Nuortie on kirjailija, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, joka on julkaissut valokuvakirjat, kuten Kuohu - koukussa saaristoon ja Meri joka jalkojani huuhtelee. Lisäksi hän on ollut mukana kymmenissä kirjaprojekteissa monissa rooleissa: kirjoittajana, kuvaajana, kuvatoimittajana ja/tai graafikkona.

Elina jätti työt tauolle 2015-2018 ja lähti miehensä kanssa reissuille muun muassa Aasiaan, Amerikkoihin ja Koreasta Australaasiaan. Matkaa taitettiin erilaisilla teillä ja välineillä mahdollisimman paljon pallon pintaa pitkin. Noiden reissujen muistiinpanoista ja kuvista syntyi Tiellä-trilogia, jonka ensimmänen osa Tiellä - Siperian-junalla Aasiaan ilmestyi alkuvuodesta 2021. Konttilaivalla Amerikkaan valmistui loppuvuodesta ja Koreasta Australaasiaan keväällä 2022.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite