Tiellä

Tiellä

Konttilaivalla Amerikkaan

Elina Nuortie

Osa 2/3 tästä sarjasta

Klassikot & runot

Kovakantinen

360 sivua

ISBN-13: 9789526826752

Kustantaja: Taskurapu

Julkaistu: 17.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
106,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
... Edessä vain merta ja taivasta. Niiden välissä kaareutuu ääretön horisontti. Se jatkuu täydet 360 astetta ympäriinsä. Joskus kaukana taivaanrannan autereessa häämöttää toinen laiva, pari kertaa jopa pieni purjevene, mutta yleensä - ei mitään. Meri on tummansininen ja alla on vettä käsittämättömät neljästä viiteen kilometriä. Matalikkojen kohdalla Navionixin kartta-sovellus näyttää sataakahtakymmentä metriä, kun tie vie mahtavan vedenalaisen vuoriston yli. ...

Tiellä - Konttilaivalla Amerikkaan on välitön ja kiehtova kertomus matkasta Euroopan läpi Le Havreen ja rahtilaivalla Amerikkaan. Brasilian Santosista jatketaan Etelä-Amerikan ympäri Nicaraguaan asti ja vielä visiitille Alaskan Kodiakinsaarelle erityisesti luontoa ja historiaa tutkiskellen.

Runsaasti kuvitetun kirjan kansien välistä löytyy kosolti ideoita ja vinkkejä oman unelmamatkan toteuttamiseen ilman ainuttakaan maksettua mieli­pidettä. Konttilaivalla Amerikkaan on Tiellä-trilogian toinen osa. Ensimmäisessä osassa reissataan Siperian-Junalla Kiinaan ja jatketaan Aasian läpi Indonesiaan. Viimeisessä osassa suunnataan Etelä-Koreasta muun muassa Australian ja Uuden-Seelannin road tripeille sekä Indonesiaan, Filippiineille ja Japanin eteläsaarille.
Elina Nuortie

Elina Nuortie

Elina Nuortie on kirjailija, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, joka on julkaissut aiemmin valokuvateokset, kuten Kuohu - koukussa saaristoon ja Meri joka jalkojani huuhtelee. Lisäksi hän on ollut mukana toteuttamassa kymmeniä kirjaprojekteja kirjoittajana, kuvaajana, kuvatoimittajana ja/tai graafikkona.

Elina jätti työt tauolle 2015-2018 ja lähti miehensä kanssa muun muassa Aasiaan, Amerikkoihin ja Koreasta Oseaniaan. Matkaa taitettiin erilaisilla teillä ja välineillä mahdollisimman paljon pallon pintaa pitkin. Noiden reissujen muistiinpanoista ja kuvista syntyi Tiellä-trilogia, jonka ensimmänen osa Tiellä - Siperian-junalla Aasiaan ilmestyi alkuvuodesta 2021 ja toinen osa Konttilaivalla Amerikkaan saman vuoden syksyllä. Viimeinen osa Koreasta Australaasiaan julkaistaan keväällä 2022.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite