Tiellä

Tiellä

Siperian-junalla Aasiaan

Elina Nuortie

Matkailu & maantiede

ePUB

65,7 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789526826738

Kustantaja: Taskurapu

Julkaistu: 29.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
... Asumuksen helmojen alta luikersi raikkaita tuulahduksia arolta. Yö oli kylmä kuin pakastekalan peräpäässä ... Virkaintoiset vahtikoirat murisivat ja haukkuivat pitkin yötä, ja kollegat vastasivat kaukaa. Hevoset hirnahtelivat. Seudulla oli kuulemma susia. Uni tuli ja meni pätkittäin. Nenänpäätä palelsi ja vilu värisytti... Sekään ei ollut niitä parhaiten nukuttuja öitä, mutta varmasti ikimuistettavimpia...

Tiellä - Siperian-junalla Aasiaan on mukaansatempaava ja elämänmakuinen kertomus matkasta Helsingistä Komodolle etupäässä luontokohteita etsiskellen. Toki tien varrelle osuu niiden lisäksi koko elämän kirjo kaupunkeineen, kylineen ja maaseutuineen.

Runsaasti kuvitettu kirja sisältää ideoita ja vinkkejä oman unelmamatkan toteuttamiseen ilman ainuttakaan maksettua mielipidettä. Siperian-junalla Aasiaan on Tiellä-trilogian ensimmäinen osa. Jatko-osissa reissataan muun muassa rahtilaivalla Etelä-Amerikkaan ja road tripeillä Australiassa sekä Uudessa-Seelannissa.
Elina Nuortie

Elina Nuortie

Elina Nuortie on kirjailija, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, joka on julkaissut valokuvakirjoja, kuten Kuohu - koukussa saaristoon ja Meri joka jalkojani huuhtelee. Lisäksi hän on ollut mukana kymmenissä kirjaprojekteissa monissa rooleissa: kirjoittajana, kuvaajana, kuvatoimittajana ja/tai graafikkona.

Elina jätti työt tauolle 2015-2018 ja lähti miehensä kanssa reissuille muun muassa Aasiaan, Amerikkoihin ja Koreasta Oseaniaan. Matkaa taitettiin erilaisilla teillä ja välineillä mahdollisimman paljon pallon pintaa pitkin. Noiden reissujen muistiinpanoista ja kuvista syntyi Tiellä-trilogia, jonka ensimmänen osa Tiellä - Siperian-junalla Aasiaan ilmestyi alkuvuodesta 2021. Jatko-osat Konttilaivalla Amerikkaan ja Koreasta Australaasiaan julkaistaan heti niiden valmistuttua.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite