Texasin tuuli
Suosittu

Texasin tuuli

James Reasoner

Pehmeäkantinen

256 sivua

ISBN-13: 9789527211724

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 18.01.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"80-luvun parhaita yksityisetsivädekkareita. Tiivis, runollinen tyyli, sympaattisen epätäydellinen päähenkilö." (Tapani Bagge)

Texasilainen yksityisetsivä Cody palkataan yksinkertaiseen hommaan: pitää löytää ja tuoda takaisin kotiin kadonnut teini-ikäinen tyttö. Tapaus ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen kuin miltä se näyttää, ja ruumiita alkaa kasaantua. Kirjassa tulevat tutuksi niin Fort Worthin hyvinvoiva eliitti kuin laitakaupunkien gangsteritkin.

James Reasonerin esikoisromaani Texasin tuuli ilmestyi alun perin vuonna 1980 ja on myöhemmin noussut kulttiteokseksi. Monet pitävät sitä yhtenä kaikkien aikojen parhaista yksityisetsiväromaaneista, jossa juoni, henkilökuvaukset ja paikan tuntu ovat tasapainossa. Teos kuvaa henkilöitään lämmöllä ja piirtää taitavaa kuvaa myös Fort Worthin country & western -kulttuurista.

Teoksen on suomentanut kovaksikeitetyn amerikkalaisen dekkarin tuntija Juri Nummelin.
James Reasoner

James Reasoner

James Reasoner (s. 1953) on texasilainen kirjailija, joka on yli 40-vuotisella urallaan kirjoittanut parisataa kioskipokkaria. Reasonerin erikoisalaa on länkkäri, mutta hän on kirjoittanut myös useita rikoskirjoja, joista Texasin tuuli on kulttimaineessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite