Testamenttitemppu ja ikääntyminen

Testamenttitemppu ja ikääntyminen

Eijan, Aaron ja Elisan perintö

Marja-Leena Vatula-Pimiä, Mauri Pimiä

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

2,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528000389

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.03.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo Eijan, Aaron ja Elisan elämästä painottuen heidän viimeisimpiin elinvuosiinsa. Kirjassa esitetään näkökulmia ikääntymiseen psykologisena ja sosiologisena ilmiönä.

Kirjan henkilöt olivat lapsettomia ja siinä pohditaan, millaista on elää vanhuuttaan ilman lapsia ja lapsenlapsia. Kuka on lähin omainen? Kuka ohjaa ja valvoo, että vanhus saa tarvitsemansa palvelut?

Eija, Aaro ja Elisa kuolivat varakkaina. Kirjassa kerrotaan oikeustoimista, jotka liittyvät kuolemaan. Kirja kertoo seikkaperäisesti, miten ja millaisissa olosuhteissa Elisan testamentti laadittiin.
Marja-Leena Vatula-Pimiä

Marja-Leena Vatula-Pimiä

Marja-Leena Vatula-Pimiä toimi lehtorina Tredussa, Tampereen seudun ammattiopistossa hyvinvointialalla. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiaalihuoltaja (sosionomi) ja ammatillinen opettaja.

Hän on työskennellyt perhepäivähoidon ohjaajana, virkaholhoojana ja yhteiskunnallisten aineiden opettajana eri ammatillisissa oppilaitoksissa nuoriso- ja aikuiskoulutuksessa.

Hän on kirjoittanut yhdessä Päivi Forssin kanssa kirjan Sosiaalinen turva ja hyvinvointi sekä puolisonsa Mauri Pimiän kanssa e-kirjan Lähihoitaja hyvinvoinnin tukena.
Vatula-Pimiä on eläkkeellä. Hän on Suomen tietokirjailijat ry:n jäsen.

Mauri Pimiä

Mauri Pimiä

Mauri Pimiä on toiminut assistenttina (Helsingin yliopisto), sosiaalipsykologian tuntiopettajana useassa kesäyliopistossa, kansalaisopistossa ja Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa.

Varsinaisen työuransa hän on tehnyt eri tehtävissä Tampereen yliopistossa ( 1975-2011) ja vuosien 1984-1989 aikana myös opetusministeriössä ja Suomen akatemiassa.

Oppikirjoja hän on kirjoittanut yhdessä vaimonsa kanssa.
Pimiä on eläkkeellä. Hän on Suomen tietokirjailijat ry:n jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite