Terveen yrityksen työkirja

Terveen yrityksen työkirja

Jouni Varpelaide

Talous & johtaminen

ePUB

756,9 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523305762

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.05.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Terveen yrityksen työkirja antaa uusien ideoiden lisäksi toimivat työkalut yrityksellesi. Olitpa kokenut yrittäjä, startup-intoilija tai yrityskulttuurivaikuttaja, nyt tarjolla on avaimet terveeseen yritykseen.

Kirjasta saat organisaatiollesi kehyksen, jonka avulla voit merkittävästi parantaa yhdessä toimimista. Se näkyy tuloksessa.

Kirja auttaa kirkastamaan organisaation merkityksen, tavoitteet ja arvot. Esimerkit parhaista käytännöistä luovat selkeyttä ja suuntaa.

Pelikirjapohjan avulla voitte yhdessä määritellä vahvan perustan organisaationne onnistumiselle. Se auttaa menestymään jatkuvissa muutoksissa.
Jouni Varpelaide

Jouni Varpelaide

Jouni Varpelaide on juristi, joka sai herätyksen hyvän työpaikan rakentamiseen 20 vuoden taipaleellaan laki-, rahoitus- ja perintäliiketoiminnassa. Hän on yrittäjä, joka hyödyntää kokemustaan löytääkseen merkityksellisiä työelämän polkuja erityisesti nuorille.

"Elämme yritysten evoluutiossa kiivasta aikaa, jossa muutos on pääsääntö, ei poikkeus. Se on suuri mahdollisuus. Olen pienen lapsen tavoin ennakkoluulottoman utelias yrityskulttuuri-intoilija ja liputan uusien toimintatapojen puolesta.”

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite