Terolla on kissateltta

Terolla on kissateltta

Santtu Tenhunen

Romaanit & novellit

ePUB

2,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076681

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.03.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Arkinen ahertaminen on yleensä työlästä ja samoihin hommiin saattaa leipääntyä vuosien kuluessa. Nokkelat kaverukset kehittävät itselleen kerhotoimintaa ja harkitsevat yrityksen perustamista yhteisöllisyyden ja osaamisen yhdistämisen merkeissä. Vastoinkäymisiä ilmaantuu tietysti matkan aikana, toisia onni potkii ja joillakin harmit jatkuvat vaikka mitä yrittäisi. Tietävätkö toiset mitä yksi jäsen puuhastelee muiden katseilta piilossa? Noudatetaanko kaikessa lain kirjainta, nappaako lainvalvoja tekijän ja rangaistaanko mahdollista rikollista?

Vapaiden hetkien lomassa on usein aikaa ajatuksille. Entä jos joku alkaa selvittämään arkipäiväisten asioiden taustoja? Ihmisille on esitetty useiden kanavien kautta totuuksia ja monia juttuja pidetään itsestään selvinä. Epäilijät eivät saa ääntään kuuluviin jatkuvan vastustuksen ansiosta ja harhassa eläminen jatkuu edelleen.

Tarinan taustat voivat olla vakaviakin, mutta myös huumoria on tietysti mukana. Terveysongelmat ovat hyvin yleisiä lähes jokaisella, mutta ovatko ne itse aiheutettuja tai voiko niihin vaikuttaa syömättä lääkkeitä? Kenen määräyksiä tai neuvoja noudatat, kuka hyötyy eniten ja mikä on totta ja mikä valetta?
Santtu Tenhunen

Santtu Tenhunen

Kirjan kirjoittaja on ollut tekemisissä useimmissa kirjassa mainituista töistä ja tehtävistä. Koulutustaustana on insinöörin ja maisterin tutkinnot, hierojan koulutus ja opintoja kiinalaisesta lääketieteestä.Terveysongelmat, maanmittaus, yrittäminen, taideteokset, metsästys, luontokuvaus ja rakentaminen ovat kaikki tuttuja asioita työn tai harrastusten kautta. Koulutusta sekä kokemuksia ympäristöalalta ja toisaalta hyvinvointialalta on hyödynnetty kirjan tapahtumissa ja monet teoksessa kuvatut asiat ovat tapahtuneet oikeasti.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite