Terminen talvi

Terminen talvi

Jenni Grönqvist

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

56 sivua

ISBN-13: 9789515680785

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.05.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
6,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ero ei ole pelkkää lyriikkaa, se on ex-puolison parittomia sukkia ja ranteidenviiltomusiikkia radiosta. Kokoelma ei kaunistele, eikä liioin kauhistele, se yksinkertaisesti marssittaa esiin eron jälkeisiä arjen koruttomuuksia. Maanantaiaamun iltana kello kymmenen ja yksitoista voi matka huomiseen, ystävän lupaamaan parempaan päivään, tuntua loputtoman pitkältä sarjalta vääriin paitoihin itkettyjä nurinperinsuruja.

Sillä:

Kuolla voi niin monella tapaa. Fyysinen on niistä helpoin.
Jenni Grönqvist

Jenni Grönqvist

Jenni Grönqvist (s. 1975) on kotoisin pohjois-Pohjanmaan tuulisimmasta kaupungista. Vuodesta 2000 alkaen hän on havannoinut elämää Rovaniemellä.

Enteillen talvea

Lukihäirikkö-blogi

lokakuuta 2018

Runokokoelman viiden osion kautta lukija pääsee mukaan ihmissuhteen katkeamiseen, sen tuomiin tunnetiloihin, elämän muutoksiin arjen tasolla ja kaiken keskellä jaksamiseen. Kirjan yleisvaikutelma ei kuitenkaan ole synkkä tai raaka, Grönqvist osaa asettaa runojen sanat niin, että tunnetilat välittyvät, mutta ne eivät ahdista. (...) Suosittelisin Termisen talven lukemista nuorille ihmisille heidän ihmisuhdesotkuissaan ja varsinkin nuorille miehille. Näistä runoista voisi fiksu saada ajateltavaa ja ensiaskeleita kohti empatiakykyä?

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite