Tekoälyn varjo

Tekoälyn varjo

Robert Mercier

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

117,2 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528080947

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.01.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
2040: Tekoälyn varjo
Laagnet 'Laeti' Elian, on mies, jonka elämää luonnehtivat yksi­näiset taistelut ja merkitysten etsiminen, päätyy nyt aiempaa mystisemmälle polulle. Nelikymppinen diplomaatti­tutkija Laeti elää maailmassa, jossa tekoäly on laajalti levin­nyt, mutta sen vaarat ovat yhä läsnä. Viallisen tekoälyn aiheutettua hänen elämässään traagi­sen onnettomuu­den joutuu Laeti kohtaamaan oman menneisyytensä eetti­sen dilemman.
 Tämä tehtävä johdattaa hänet Pamplonan San Fermi -festivaalille, jossa hän kohtaa erilaisia ihmisiä ja joutuu pohti­maan ihmiskunnan tulevaisuutta. Vangitseva teknotrilleri tarjoaa toiminnan ja filosofisen pohdinnan kautta inhi­milli­sen tarinan, jossa se yhdistyy mysteerin ja tunteiden sävyttä­mään maailmaan. "Tekoälyn varjot" on mieleen­painuva tarina, joka tarkastelee teknologian ja ihmisen välistä suhdetta sekä vapauden ja kohtalon teemoja ainutlaatuisella moniulottei­sella tavalla.
Robert Mercier

Robert Mercier

Robert Mercier on helsinkiläinen kirjoittaja, insi­nööri­koulu­tuksen saanut seniorikansalainen, syntynyt Kana­dan Mont­realis­sa.
 Mercier on työskennellyt suunnittelutoimistoissa vuo­desta 1972 lähtien. Hänen äidinkielensä on ranska, jonka lisäksi hän puhuu ja kirjoittaa myös suomeksi ja englan­niksi. Hän on Uudenmaan Kirjoittajat ry:n jäsen sekä Haagan Taides­eura ry:n jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite