Tekijänsä näköinen

Tekijänsä näköinen

Yrittäjän opas kauneus- ja hyvinvointialalle

Meeri Mäntylä

Talous & johtaminen

Kovakantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789528035763

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 01.03.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
34,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Liiketoiminnan onnistuminen kauneus- ja hyvinvointialalla lähtee ihmisistä, jotka löytävät oikeisiin paikkoihin ja tarttuvat ylpeinä toimeen.

Tämä käytännön vinkkejä ja elämänmakuisia kokemuksia kertova kirja auttaa sekä ammatinharjoittajia että liikkeenjohtajia kehittämään omaa yritystoimintaansa. Kirjaan on koottu hyväksi havaittuja oppeja liiketoiminnan perusalueilta, hinnoittelusta kommunikointiin ja erikoistumisesta ajankäyttöön.

Mukana on 10 tunnetun yrittäjän tarinaa ja kaksi asiantuntijahaastattelua, joista huokuva palo omaan työhön inspiroi ja rohkaisee tarttumaan toimeen. Monella eri tavalla voi onnistua, kunhan löytyy halua kehittyä ja lujaa uskoa itseen.

Kirjan mukaansatempaava tapa yhdistää tietoa ja tarinoita pitää otteessaan ja kannustaa ryhtymään toimiin jo tänään, entistä paremman liiketoiminnan aikaansaamiseksi!
Meeri Mäntylä

Meeri Mäntylä

Kirjoittaja Meeri Mäntylä on kauppatieteiden maisteri ja hiusmuotoilija, joka omistaa kolme Folk Helsinki -kampaamoa. Hän kirjoittaa myös Suomen tunnetuinta hiusblogia I'd rather hair you know.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite