Tehokkaan hankinnan työkalut
Suosittu

Tehokkaan hankinnan työkalut

Terttu Huuhka

Talous & johtaminen

ePUB

7,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528080060

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
45,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yritykset keskittyvät entistä enemmän omaan ydinosaamiseensa, ulkoistavat toimintojaan ja hankkivat tarvitsemansa materiaalit, tavarat ja palvelut oman yrityksen ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Näiden ulkopuolelta hankittujen resurssien osuus voi ylittää jopa kaksi kolmasosaa yrityksen liiketoiminnan kustannuksista, joten niiden merkitys liiketoiminnan kannattavuudelle ja kilpailukyvylle on huomattava.

Tehokkaan hankinnan työkalut -teos kertoo, miten hankintoja kehittämällä voidaan vaikuttaa yrityksen tuloksellisuuteen ja kilpailukykyyn. Kirja on ensisijaisesti suunnattu hankinnan ammattilaisille. Se soveltuu erinomaisesti myös täydennyskoulutukseen ja yrityskohtaiseen valmennukseen.

Teoksen uudistetussa painoksessa käsiteltäviä aihealueita ovat muun muassa kokonaiskustannusajattelu, kategoriajohtaminen, toimitusketjun hallinta, tietojärjestelmät, suorituskyvyn mittaaminen, ulkoistaminen, riskienhallinta ja julkiset hankinnat.

Tehokkaan hankinnan työkalut tarjoaa runsaasti selkeitä työkaluja strategiatyöhön ja kategoriajohtamisprosessin läpiviemiseen. Tämän työkalupakin avulla lukijat voivat analysoida monimutkaisia hankintatilanteita ja kehittää innovatiivisia ja luovia ehdotuksia hankintaan.

Kirjan oppeja soveltamalla voit rakentaa edustamallesi yritykselle osaamisetumatkaa kilpailijoihisi verrattuna!
Terttu Huuhka

Terttu Huuhka

Terttu Huuhka (MEng) on yrittäjä ja kouluttaja, jonka erikoisalana ovat hankintojen kehittäminen ja julkiset hankinnat.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite