Tavoitteiden Mallintamisen Taika

Tavoitteiden Mallintamisen Taika

Paulus Ruuskanen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

713,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528059325

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tervetuloa oppaaseen joka johdattaa sinut matkalle kohti haluamiesi tavoitteiden saavuttamista.
Tämä kirja tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita ja harjoituksia, jotka auttavat sinua keskittymään tavoitteesi visualisointiin, vahvistamaan uskoa sen toteutumiseen ja avaamaan mielen mahdollisille muutoksille.

Kirja käy läpi yhdeksän vaihetta. Vaiheiden loppuun on lisätty ä konkreettisia harjoituksia. Näiden harjoitusten avulla voit syventää ymmärrystäsi ja luoda vankan pohjan haluamiesi muutosten saavuttamiseksi.

Kirja korostaa avointa mieltä, kärsivällisyyttä ja luottamusta prosessiin. Tavoitteiden saavuttaminen ei tapahdu hetkessä, mutta tämän opaskirjan avulla voit rakentaa vahvan perustan tavoitteesi toteutumiselle.

Tervetuloa matkalle kohti päämääriesi saavuttamista.
Tunnista sisäiset voimavarasi ja käynnistä muutosprosessi tämän oppaan avulla.
Paulus Ruuskanen

Paulus Ruuskanen

Paulus Ruuskanen on vasta alkutaipaleellaan kirjailijana ja henkisen kasvun tutkijana. Hänen intohimonaan on tarjota lukijoilleen ajatuksia herättäviä näkemyksiä ja käytännön vinkkejä merkityksellisen elämän luomiseen. Ruuskasen kirjoitukset heijastavat hänen syvää kiinnostustaan energian vaikutukseen ja tietoisuuden voimaan. Hänen kirjansa tarjoavat yksinkertaisia harjoituksia ja ajatuksia siitä, miten yksilöt voivat löytää hyvinvointia ja iloa arjestaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite