Tavoitteellinen visuaalinen markkinointi

Tavoitteellinen visuaalinen markkinointi

Työkaluja yrittäjälle

Anna Juusela

Talous & johtaminen

ePUB

32,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523300125

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
39,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä e-kirja on kirjoitettu lisäämään ymmärrystä tavoitteellisen visuaalisen markkinoinnin vaikutuksesta myynnin lisäämiseen. Jokaisen vähittäiskaupan parissa työskentelevän tulisi seurata myyntiä ja liiketilan tuottavuutta. Jokaisen tulisi tähdätä kohti menestymistä!
Luettuasi kirjan olen varma, että saat uuden näkökulman visuaaliseen markkinointiin. Ymmärrät visuaalisen markkinoinnin vaikutukset myynnin edistäjänä sekä osaat tehdä tavoitteita ja mitata visuaalisen markkinoinnin tuottavuutta myymälässäsi.
Tässä kirjassa en käy läpi visuaalisen markkinoinnin teoriaa vaan sukellan pintaa syvemmälle. Tarkastelen visuaalisen markkinoinnin tuottavuutta, eli sitä mitä oikein toteutetulla visuaalisella markkinoinnilla voidaan saada aikaan numerotasolla, myynnissä ja tuottavuudessa. Käyn vaihe vaiheelta läpi visuaalisen markkinoinnin mittaamisessa tarvittavat työkalut ja laskutoimitukset.
Anna Juusela

Anna Juusela

Olen Anna Juusela, kaupallistaja. Intohimoni on auttaa yrityksiä, verkossa tai kivijalassa, lisäämään myyntiä, kannattavuutta ja liiketoimintaa yhdistämällä visuaalisen markkinoinnin ja taloushallinnon.

Kokemus vähittäiskaupasta ja muotialalta noin 10 vuoden ajalta nosti esiin kehitettäviä asioita etenkin pienissä vähittäiskaupoissa. Tämä johti oman yrityksen perustamiseen vuonna 2011. Minulla on vahva usko ja tahto saada kivijalkaputiikit menestymään alati kiihtyvässä kilpailussa. Koulutukseltani olen BBA (kirjanpito ja taloushallinto) ja Vaatetusalan Artenomi. Vähittäiskaupasta minulla on kokemusta somistajana sekä myymäläpäällikkönä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite