Tartu hetkeen - yhden käyttövalion tarina

Tartu hetkeen - yhden käyttövalion tarina

Tiina Karlström

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

142 sivua

ISBN-13: 9789528061199

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.07.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa käydään vaihe vaiheelta yhden koiran kasvutarina pennusta käyttövalioksi saakka. Teksti perustuu tositapahtumiin, jossa kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, mutta haluttu tavoite silti saavutetaan. Kirja on paitsi koiran, myös sen kouluttajan kasvutarina.

Jokainen koira on oma ainutlaatuinen persoonansa vahvuuksineen ja heikkouksineen. Haluttu kontakti ja yhteistyöhalukkuus ihmistä kohtaan tulee pieneltä pennulta aidosti ihan ensi hetkistä alkaen. Koulutus perustuu sen ylläpitoon ja vahvistamiseen läpi koko koiran elämän ajan.

Monen tekemisen lopputulokseen vaikuttaa vahvasti koiran ihan ensimmäinen kokemus asiasta. Niitä tilanteita tulee metsästyskoiran elämän ensimmäisen vuoden aikana valtava määrä. Tarjottuihin hetkiin kannattaa ihmisen tarttua, jotta koiran toiminta ohjautuu ja vahvistuu haluttuun suuntaan.
Tiina Karlström

Tiina Karlström

Tiina Karlström on eläinten hyvinvoinnista ja käyttäytymisestä kiinnostunut kotieläinagrologi. Työssään hän toimii asiantuntijana tuotantoeläinten tuotannon, hyvinvoinnin, ruokinnan ja käyttäytymisen asiantuntijana. Vapaa-aikanaan hän harrastaa koiriensa kanssa metsästystä ja on aktiivinen kilpailemaan myös kokeissa. Kokemusta on 40 vuoden ajan kertynyt paitsi erilaisten koirien kouluttamisesta ja kilpailemisesta eri lajeissa (MEJÄ-, SPME- ja palveluskoira- ja tottelevaisuuskokeet), myös koirien kasvattamisesta. Tiina Karlström toimii ylituomarina spanielien taipumus- ja metsästyskokeissa

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite