Tarina Masa-majavan perheestä

Tarina Masa-majavan perheestä

Merja Sulasalmi, Marko Sulasalmi

Lastenkirjat

Kovakantinen

28 sivua

ISBN-13: 9789515680822

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.05.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Masa-majava perheineen asustelee sinisen lammen rannalla. Yllättävä ongelma kuitenkin häiritsee majavaperheen rauhaa. Onko sitä mahdollista ratkaista? Ja kuka siihen pystyisi? Minkä salaisuuden Masa-majava paljastaa?

Tämä tarina sisältää kielellisiä ilmaisuja, joiden tarkoitus on kannustaa ja ohjata lasta onnistumisten kautta kuivaksi. Tulokset ovat olleet rohkaisevia.
Merja Sulasalmi

Merja Sulasalmi

Minulla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto ja olen toiminut päiväkodeissa hoitajana. Minulla on vuosien kokemus kasvatustyöstä ja sitä kautta näkemystä vanhempien ja lasten kohtaamista arjen haasteista. Luovuus ja pirskahteleva luonne kuvaavat minua parhaiten. Pidän tärkeänä lapsen oppimisen ja kehityksen kannalta, että lapsi saa olla lapsi. Lapsen on tärkeää saada oppia omien kokemusten ja tunteiden kautta.

Marko Sulasalmi

Marko Sulasalmi

Päätyössäni kyse on ihmisistä, asenteisiin ja käyttäytymiseen vaikuttamisesta. Master-tason NLP-osaaminen ja jatkuva uuden opetteleminen antavat tälle hyvän perustan. Maailman parhaiden vaikuttajien käyttämät keinot ovat mukana kaikissa pitämissäni valmennuksissa. Uskon, että hyvä itsetuntemus ja henkistä hyvinvointia tukeva ajattelu johtavat menestykseen kaikessa tekemisessä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite