Tappajahain tarina

Tappajahain tarina

Haijahti

Katariina Ylikoski

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

492,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523395206

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tappajahai-kirjan esittely
Tämä kirja kertoo tarinaa Valkohaista. Vaikka tarina onkin keksitty, kaikki tiedot Valkohaista ja muista hailajeista ovat tosia. Koska, hai lajeista tiedetään vielä tänäkin päivänä aika vähän ja kirjallisuutta aiheesta on niukasti, päätin kirjoittaa tämän kirjan. Ja myöskin siksi että, olen kiinnostunut haista ylipäätään. Valkohailla on tunnetusti tappajan maine, johtuen elokuvista. Kerron tässä kirjassa mikä, on totuus.
Kun Joshua lähtee toisen tiedemiehen Oliverin kanssa, tutkimaan haita, selviää monen moista. Luvassa on pelottava meriseikkailu ja parisuhde draamaakin piisaa kun, Joshualle paljastuu totuus Elisabethista. Kirjaa lukemalla, sinulle selviää mitä kaikkea on luvassa.
Katariina Ylikoski

Katariina Ylikoski

Olen 26 vuotias kirjailijan alku. Olen todellinen tarinankertoja ja tarinat varsinkin kauhutarinat ovat intohimoni. Hait ovat lempi aiheeni kirjallisuudessa ja muutenkin haista on aika vähän kirjallisuutta. Olen nimenomaan suuntautunut haiden tieto ja fiktio kirjallisuuteen. Olen monisanainen ja hyvä puhuja ja minulla on paljon sanottavaa teille lukijoille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite