Tantra
Suosittu

Tantra

Läsnäolon ja hyväksynnän kautta muutokseen

Shanti Limnell

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

6,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528041184

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä teos on ensimmäinen suomalainen kirja tantrasta. Se on loistava ja käytännönläheinen opas sinulle, joka haluat oppia tantrisesta aja-tusmaailmasta. Mutta ennen kaikkea käsissäsi on mahdollisuus tutustua omaan itseesi, löytää yhteys minuuteesi ja toisiin ihmisiin, mahdollisuus elää syvästi itsesi näköistä elämää. Kirja sisältää runsaasti niin yksin kuin parin kanssa tehtäviä harjoituksia.
Shanti Limnell

Shanti Limnell

Shanti Limnell on Suomen ensimmäisiä Tantran asiantuntijoita, hänen kursseillaan on käynyt satoja oppilaita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Ruotsissa hän on kouluttanut Sexsibilitycoacheja, Virossa ja Suomessa hänellä on oma Tantric Life Coach -koulutus. Itse hän tutustui Tantraan Intiassa vuonna 1998. Koulutukseltaan Shanti on myös seksuaali- ja pariterapeutti, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja perhekonstellaatio-ohjaaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite