Talonrakennustarina

Talonrakennustarina

Unelma hirsitalosta

Anne Airaksinen

Teollisuus & tekniikka

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685605

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.03.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Taloesitteet pinoutuivat vaivihkaa keittiönpöydälle ja omakotitalon rakentaminen alkoi näyttäytyä toteutettavissa olevalta projektilta. Niinpä tartuimme toimeen, nostimme pinon päällimmäiseksi hirsitaloesitteen ja aloimme järjestelemään elämäämme unelman mukaisesti.

Työmaalla vietettiin lopulta kolme vuotta. Tavoitteena oli rakentaa terveellinen talo mahdollisimman paljon itse tehden. Toki leikkiin ryhtyessä oli tiedossa, että rakennusprojekti vie aikaa ja voimia.

Kirja opastaa kiertoteitä rakennusajan kompastuskiville sekä tarjoaa vinkkejä, kuinka varautua rakentamisen aikaisiin haasteisiin ja säästää budjetissa.

Entä kun rakennuspöly on laskeutunut ja rakennusaikaa voi katsoa taaksepäin elämän yhtenä ajanjaksona, jalat oikaistuna sohvalle takkatulen ääressä? Oliko kaikki puurtamisen ja tuhansien työmaalla vietettyjen tuntien arvoista?
Anne Airaksinen

Anne Airaksinen

Talonrakennustarina pohjautuu Anne Airaksisen (FM) suositun Hirsiä Aurinkokalliolla -rakennusblogin kirjoituksiin, joissa on tallennettuna työvaiheet ja tunnelmat hänen perheensä rakentaessa hirsiomakotitaloa.

Anne kirjoittaa myös matkailuaiheista blogia ja hän on kirjoittanut aikakauslehtiin matkakertomuksia sekä terveyttä ja hyvinvointia käsitteleviä artikkeleita.

Kirjailijan verkkosivut:
www.annea.fi
hirsiaaurinkokalliolla.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite