Taikasiivet
Suosittu

Taikasiivet

Liisa Lempinen

Lastenkirjat

Kovakantinen

30 sivua

ISBN-13: 9789528005773

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.07.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Taikasiivet ovat melkoisen kätevät, kun oikein kovasti haluamme tehdä toiveistamme totta ja yltää mahdottomiltakin tuntuviin suorituksiin. Tämän huomasi myös pikku-Hilla ensimmäisellä siipiseikkailullaan.

Taikasiivet kasvavat unelmista ja rohkeudesta ja päättäväisyydestä sekä ennen kaikkea omiin kykyihin luottamisesta. Tarvitaan myös hitunen kärsivällisyyttä ja erityisesti sinnikkyyttä silloin, kun kaikki ei suju juuri niin kuin haluaisi. Näin taikasiivistä tulee vahvat kuin kotkalla, kauniit kuin upeimmalla perhosella ja kevyet kuin korennolla. Ja vaikka muut eivät taikasiipiäsi havaitsisikaan, he huomaisivat, kuinka upea ja rohkea ja ainutlaatuinen sinä olet.
Liisa Lempinen

Liisa Lempinen

Nonna Liisalle on yli 40-vuotisen työuran loppusuora kohta aukeamassa, mutta lastenkirjailijana hän on vasta ponnistanut lähtötelineistä. Sillä, onko edessä oleva kirjailijan taival pikamatka vai maraton, ei ole merkitystä. Merkittävämpää on se, että pystyy koskettamaan lukijan tunteita ja valamaan uskoa siihen, että mahdottomaltakin tuntuva asia voi tulla todeksi, kun vain luottaa omiin kykyihinsä. Taikasiivet kyllä kantavat.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite