Taikamajakat

Taikamajakat

Minna Tauru

Nuortenkirjat

ePUB

377,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528054658

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miten Tuikkulahden pulmapeli ratkeaa?

Sukella kutkuttavaan seikkailuun, heittäydy hulppeiden taikamajakoiden maailmaan

Vanhan Merikarhun kipparoima Tyrsky seilaa päivittäin majakkasaarille. Koulusta kesälomaileva Lauri, apupoika Ville ja tietysti Laivakissa ovat mukana miehistössä. Leppoisa tunnelma on pian muisto vain, sillä saaristolaivan reitille tupsahtaa yllätyksiä. Mitä Tuikkulahdella tapahtuu? Kuka on yrmeä nenäkäs kaveri, entä Nea Aaltolinja? Ja miksi mahtavin taikamajakka on pinteessä?

Tapahtumien tiimellyksessä sadan vuoden takaiset varjot kietovat Tyrskyn sankarit kuumottavaan sukupolvien ketjuun. Pahamaineisella Usvakarilla historian havina koukuttaa Laurin sukulaistyttöä Essiä. Mikä yhteys ikimysteereillä on taikamajakoihin, vai onko sitä?

Minna Taurun esikoisteos Taikamajakat avaa Tuikkulahden tarinat, jotka yhdistävät fantasian karun kauniisiin meriseikkailuihin.

”Tuuli ujelsi majakan rakenteissa, ja lyhtykoju paukahteli, mutta se ei häirinnyt Lauria. Hänellä ei ollut kiire pois huipulta. Matalalla roikkuvat pilvenhattarat leijuivat untuvaisten höyhenten lailla ohi. Lauri voi melkein koskettaa niitä.”

Taikamajakat -kirja palkittiin kunniamaininnalla Päätalo-instituutin vuoden 2019 Möllärimestari-kilpailun lasten- ja nuortenkirjat -sarjassa.

Palkintoraadin arviossa teoksesta todetaan muun muassa:

Mainio ”ensimmäinen seikkailukirja” pojille ja tytöille silloin kun pitemmän proosan lukeminen alkaa kiinnostaa.
Minna Tauru

Minna Tauru

Tauru on filosofian maisteri ja majakkaharrastaja, joka haluaa innostaa nuoria ja ihan kaikenikäisiä tutustumaan meriemme majakoiden uhanalaiseen nykypäivään ja häkellyttävään historiaan.

Website: www.taikamajakat.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite