Taikamajakat ja Helttakeisari

Taikamajakat ja Helttakeisari

Minna Tauru

Romaanit & novellit

ePUB

376,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528056744

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sukella seikkailuun Tuikkulahden sankarien seurassa.

Suiston kaupungissa vietetään perinteisiä karnevaaleja, mutta Laurista Mahdin päivä on oudoin ikinä. Pormestarin juhlapuhe ei lupaa hyvää Tuikkulahden taikamajakoille. Ovatko tempputaikurit tulleet tiensä päähän? Miksi myrskykyyhkyt kärkkyvät majakoita?
Sukujen väliset vanhat ristiriidat pulpahtavat pintaan. Koston kierre vyöryy voimalla Laurin ja hänen läheistensä yli. Mikä tai kuka on kaiken takana? Helttakeisariko?
Minna Taurun Taikamajakat ja Helttakeisari sekä aiemmin ilmestynyt Taikamajakat muodostavat Tuikkulahden tarinat -kirjaparin. Toinen teos on itsenäinen jatko-osa ensimmäiselle. Merellisissä seikkailukirjoissa on mukana fantasian aineksia, ja niiden syntyä on innoittanut Taurun omakohtainen majakkaharrastus. Kirjoittaja haluaakin kannustaa lapsia, nuoria ja ihan kaikkia tutustumaan majakoiden historiaan ja nykypäivään.
Minna Tauru

Minna Tauru

Tauru on filosofian maisteri ja majakkaharrastaja, joka haluaa innostaa nuoria ja ihan kaikenikäisiä tutustumaan meriemme majakoiden uhanalaiseen nykypäivään ja häkellyttävään historiaan.

Website: www.taikamajakat.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite