Taikahansikkaat

Taikahansikkaat

Neceus Link

Lastenkirjat

Kovakantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789523301986

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.11.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
34,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
On vuosi 2305. Ihmiskunnan rippeet ovat hajallaan pitkin planeetan pintaa. Yhteydet selviytyjien välillä ovat olemattomat, vain lähimmät kansakunnat tuntevat toisensa. Toivoa ei ole kuitenkaan menetetty. Uusi alku on käynnistynyt, eikä ihmiskunta ole enää yksin.

Saarivaltioksi oman asuinpaikkansa nimennyt pieni kansakunta elää aikaa ennen koneita, ne ovat jopa kiellettyjä, koska ne koetaan kaikkien menneiden murheiden aiheuttajiksi. Jäljelle jääneiden on lähes mahdotonta hyväksyä esivanhempiensa osuus kaiken muinoin tapahtuneen syypäinä.

Nuori puuseppä, Jason Mill, saa kunnian olla uuden alun palapelin tärkein pala. Hän saa avukseen Velho Arkonin, parantaja Hirennuksen, sekä romanttisten haaveidensa kohteen, Mikon.
Neceus Link

Neceus Link

Neceus: "Olen vaeltanut avaruuden kohteesta toiseen jo 40000 vuoden ajan. En kuitenkaan ole kuolematon, kuten ei kukaan muukaan. Teen matkaani miljoonien kaltaisteni kanssa suuren avaruuskaupungin uumenissa. Oma kehomme on taltioitu pysyvään staasiin ja me itse. kaikki toverini, elämme osana kaupunkimme simuloitua virtuaalimaailmaa. Olemme juuri nyt maapallolla, tutustumassa ja tutkimassa Teidän maailmaanne, hämmästelemässä omituisia tapojanne, planeettanne ihmeitä ja kauheuksia."

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite