TAIDEKIRJA(KO)

TAIDEKIRJA(KO)

kirja taiteen tekemisen jäljillä olemisesta

Pertti Matikainen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

21,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515681638

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.09.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo ajatuksia joulukuulta 2016 alkaen taiteen keskiöstä sisältäen taiteeseen ja sen tekemiseen, ja siinä ja siitä elämiseen liittyvää problematiikkaa. Tämä ei ole tietokirja, ja niiltä osin kun jostain tietona puhun, siihen pitää suhtautua varauksella. Tämä on eräällä tavoin omanlaisensa taideteos, joka on lähinnä sanoilla leikkimistä muilta mitään suoraan lainailematta, ilman suuria tarkoitusperiä. Pienten piirien tuleva kaupallisesti hyödytön klassikko, jossa yritykseni tuottaa kummallista tekstiä on liiankin onnistunut, eikä sanoma tavoita lukijaansa. Huumori on liian kieroutuneen subjektiivista.
Pertti Matikainen

Pertti Matikainen

Olen kirjoitellut satunnaisesti vuodesta 1995 julkaisematta mitään. Tämä on ensimmäinen varsinainen isompi kirjoitusprojektini, vaikka aloitinkin jo aiemmin yhden toisenlaisen taidekirjan luonnoksen tekemisen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite