Tärkeintä, että lapsi on terve?

Tärkeintä, että lapsi on terve?

Satu Kallio, Jaakko Suomalainen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Kovakantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789528039648

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän samaisen ystäväni kanssa puhuttiin myös siitä, että miksi aina hoetaan odottaville vanhemmille samaa slogania "Ei sen ole väliä, onko tyttö vai poika, kunhan on terve!". Kysyin häneltä enemmänkin retorisesti, että mitäs sitten kun se syntyvä lapsi ei olekaan terve, niin mikä sitten on tärkeintä? Hän vastasi: "Sitten on tärkeintä, että lapsi ON.". Niinpä! Se oli minusta hyvin sanottu. Tärkeintä oli, että minulla OLI se lapsi. Itse olen tullut varovaisemmaksi enkä enää hoe odottaville vanhemmille terveyden olevan tärkeintä, vaikka toki myönnän, että saa se tärkeää olla!
Satu Kallio

Satu Kallio

Psykologi, perhe- ja paripsykoterapeutti,
Theraplay®- ja DDP®-terapeutti (kiintymyssuhdehoidot),
työnohjaaja

Satu Kallio työskentelee Tampereella yrityksessään PsykoDeli Oy.

Uransa alkuvaiheessa Kallio työskenteli kliinisenä psykologina aikuisten parissa, mutta viimeisen viidentoista vuoden aikana hän on erikoistunut kiintymystraumojen hoitoon erityisalanaan huostaanotetut/ adoptoidut lapset ja nuoret sekä heidän perheensä. Satu Kallio toimii myös sosiaali- ja terveydenhuollon yksilö- ja ryhmätyönohjaajana sekä pitää koulutus- ja luentotilaisuuksia. Hänellä on pitkä ja laaja-alainen kokemus sekä lasten, nuorten että aikuisten kanssa työskentelystä. Nykyään Kallio toimii myös paripsykoterapeuttina.

"Tärkeintä, että lapsi on terve?" on Kallion toinen teos. Hänen ensimmäinen kirjansa "Lämmöllä, vihalla, raivolla, kaiholla" (PT-Kustannus) ilmestyi vuonna 2016. Tässä toisessa teoksessaan Kallio kertoo kokemuksestaan kolmannen lapsensa Jaakon syntymästä vuonna 1994 ja kiintymyssuhteen muodostumisesta häneen. Nyt 26-vuotias Jaakko syntyi vasemmanpuoleisella huuli-iensuulakihalkiolla ja hän on kirjoittanut kirjaan oman lukunsa elämästään halkion kanssa. Psykologina Kallio myös valottaa kasvojen alueen vamman merkitystä ja vaikutusta vanhemman ja lapsen välisen suhteen muodostumiseen. Lisäksi kirjassa julkaistaan Jaakon jo kuolleen isoäidin kertomus post mortem sekä kirurgien Jorma Raution ja Kenneth Salyerin haastattelut.

Jaakko Suomalainen

Jaakko Suomalainen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite