Tärkeimmän tiedät

Tärkeimmän tiedät

Niina Jormanainen

Romaanit & novellit

ePUB

334,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523306226

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.03.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
”Mihinkä minä tästä lähtisin,” Emilia huokaisi, ”kyllä minä haaveilin joskus lisäopiskeluista, mutta minun olisi pitänyt lähteä toiselle paikkakunnalle ja tapasin erään miehen, jonka vuoksi jäin sitten Lasselle töihin.”
Villen. En olisi kestänyt olla erossa hänestä, joten vaihdoin kaikki haaveeni siihen, että voisin perustaa perheen hänen kanssaan jonakin päivänä.
”Onko se mies kanssasi vieläkin,” Sebastian kysyi ja katsoi Emilian silmiin.
”Ei ole,” Emilia sanoi ja käänsi katseensa ulos. Tai olihan Ville vieläkin hänen kanssaan tavallaan, mutta oli helpompaa sanoa, että ei ollut.

Viimeinen vuosi on ollut rankin mitä Emilia on tähän mennessä kokenut. Hän saa työkomennuksen Turkkiin ja joutuu punnitsemaan, mikä on elämässä oikeasti tärkeintä - pitää kiinni menneisyydestä vai antautua uuden tuntemattoman vietäväksi.
Niina Jormanainen

Niina Jormanainen

Niina Jormanainen tekee sen taas! Uusin teos on ahmittava kerralla kannesta kanteen, eikä tarina jätä ketään kylmäksi. Niina pystyy tuomaan uskomattoman elävästi esille kirjan päähenkilön tunteet ja tarinaan ei ole kirjoitettu turhaa jaarittelua, vaan asia pysyy tapahtumien ytimessä, edeten niin, että mielenkiinto pysyy yllä koko ajan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite