Tähtitaivas kotikujan yllä

Tähtitaivas kotikujan yllä

Waldemar etsii omaa polkuaan

Pertti Hagelberg

Romaanit & novellit

ePUB

531,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528080213

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.10.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Tähtitaivas kotikujan yllä" on kertomus nuoresta Waldemarista joka aloittelee elämäänsä Somerolla. Millaista oli lapsen ja nuoren elämä 50- ja 60-luvulla? Millaista oli olla nuori ilman älykännykkää, tietokonetta ja televisiokin teki vasta tuloaan?

Nuoruus on täynnä haaveita, niiden toteutumiseen uskoo ja luottaa, kaikki on mahdollista. Valitettavasti haaveita ja tahtoa on usein enemmän kuin mahdollisuuksia, kaikki ei voi toteutua.

Eletty elämä kerryttää muistoja tapahtumista ja asioista. Näistä muistojen palasista muodostuu se mitä me ihmisinä olemme. Ilman muistoja elämä olisi tyhjää, merkityksetöntä.
Pertti Hagelberg

Pertti Hagelberg

Pertti Hagelberg on 1947 syntynyt somerolainen paluumuuttaja. Kirjoittaminen ja valokuvat ovat aina olleet lähellä sydäntä: 2020 julkaistussa kirjassa "Sanoitettuja kuvia" runot ja valokuvat täydentävät toisiaan muodostaen kokonaisuuden.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite